Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας μίας 43χρονης φαρμακοποιού από τον 55χρονο σύζυγο της στην Καβάλα.

Το έγκλημα έγινε χθες το βράδυ όταν η γυναίκα έκλεισε το φαρμακείο της στις Πηγές Νέστου της Καβάλας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο 55χρονος, που εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία,  στραγγάλισε την σύζυγο του μέσα στο φαρμακείο της. Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του.

Στη συνέχεια φέρεται να προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του με ένα στρατιωτικού τύπου μαχαίρι, το οποίο είχε στην κατοχή του. Ωστόσο αποφάσισε να παραδοθεί και ενημέρωσε την αστυνομία. Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε χθες στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου».

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμαρκείο. Οι άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 55χρονος νοσηλεύεται υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας kavalanews.gr, το ζευγάρι είχε δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 6 και 10 ετών. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη. Οι πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας kavala-portal.gr αναφέρουν ότι ο 50χρονος ζήλευε παθολογικά την σύζυγο του. Κατά άλλες πληροφορίες το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!