Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καταθέσεις γιατρών για Μαλένα: Η Πισπιρίγκου καθυστέρησε να μας ενημερώσει όταν έπαθε ανακοπή το παιδί

Υπό άκρα μυστικότητα συνεχίζονται πολύ εντατικά οι έρευνες των ανδρών του ανθρωποκτονιών, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega κατέθεσαν, χωρίς να γίνει γνωστό, όλοι οι γιατροί των δύο νοσοκομείων για τον θάνατο της Μαλένας.

Οι καταθέσεις πέντε γιατρών και νοσηλευτών του Ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα» αλλά και της μονάδας ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, για τον θάνατο της Μαλένας ολοκληρώθηκαν χθες.

Ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν είναι και ο 42χρονος εντατικολόγος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη στη Μαλένα το 2019 και την ανάνηψη στη Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

Ο συγκεκριμένος εντατικολόγος είχε καταθέσει στην αστυνομία, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη είχε μία απαθή στάση και τον ρωτούσε για τον βηματοδότη  όταν της ανακοίνωσε ότι το παιδί της απεβίωσε.

Έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς οι γιατροί από το ογκολογικό  νοσοκομείο «Ελπίδα» κατέθεσαν πως η Μαλένα δεν είχε σε καμία περίπτωση ηπατική ανεπάρκεια, όπως προέκυψε από το πόρισμα. Τόνισαν πως επρόκειτο για έναν αιφνίδιο θάνατο και από τότε είχαν απορίες και ερωτήματα για το τι είχε συμβεί. Μάλιστα το παιδί δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα ικτέρου, ούτε αναπνευστικά και συγχυτικά φαινόμενα. Οι γιατροί φέρονται να έλεγαν συνέχεια ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν το θάνατο του.

Οι γιατροί που έσπευσαν από την ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» για να κάνουν την ανάνηψη είπαν ότι το παιδί ήταν μελανιασμένο και είχε αρχίσει ήδη να παρουσιάζει μώλωπες. Επιπλέον δεν υπήρχε ουσιαστικά λειτουργία του πνεύμονα προκειμένου να βοηθηθεί αναπνευστικά.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει μία απόσταση της ΜΕΘ του «Αγλαΐα Κυριακού» και του Νοσοκομείου Ελπίδα. Ωστόσο, οι γιατροί έχουν μεταβεί αρκετές φορές για να κάνουν ανάνηψη σε παιδιά, γνωρίζουν τους χρόνους και σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά όταν υπάρχει αρχική γρήγορη ενημέρωση από τους γονείς και τους νοσηλευτές ότι κάνει συμβαίνει. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, ανέφεραν ότι υπήρχε καθυστερημένη ενημέρωση από την μητέρα προς τους γιατρούς του ελπίδα και όταν έφτασαν ήταν παρά πολύ αργά καθώς το παιδί ήταν σχεδόν νεκρό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!