Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος θα φάει το κεφάλι του»

Μήνυμα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στέλνει η προφυλακισμένη, Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη για το τεστ DNA που έχει ζητήσει σχετικά με την πατρότητα των παιδιών τους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και εξέφρασε τον εκνευρισμό της για τις ειδήσεις που βγαίνουν στην δημοσιότητα και αφορούν την υπόθεση της Πάτρας. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν γνώριζε πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ζητήσει την παρέμβαση γενετιστή προκειμένου να διαπιστώσει εάν τα παιδιά είναι πραγματικά δικά του. Όπως δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου ο σύζυγος της γνωρίζει πως είναι ο πατέρας των παιδιά και αν πάει να κάνει το τεστ DNA «θα φάει το κεφάλι του».

Ταυτόχρονα αναφέρει την ικανοποίηση της καθώς αποδείχθηκε ότι η κεταμίνη που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα είναι φαρμακευτική και δεν διακινείται στην μαύρη αγορά. Η πλευρά της Πισπιρίγκου φαίνεται ότι επικεντρώνεται στο θέμα της κεταμίνης και ρίχνει βάρος στους πραγματογνώμονες, οι οποίοι θα αναζητήσουν στοιχεία για την αθωότητα της. Παράλληλα ζητά επίσπευση της διαδικασίας για την υποβολή αιτήματος αποφυλάκισης της.

Ο δικηγόρος της προφυλακισμένης, Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι έχουν προσκληθεί 6 τεχνικοί σύμβουλοι. «Oι πέντε από τους έξι συμβούλους έχουν από μόνοι τους έρθει σε επαφή μαζί μας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να εργαστούν για εμάς χωρίς αμοιβή», ανέφερε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.  Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου οι τεχνικοί σύμβουλοι δέχθηκαν να εργαστούν εθελοντικά διαφωνούν επιστημονικά με τα όσα ακούγονται για την υπόθεση, όπως ότι η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!