Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δολοφονία Σκαφτούρου: «Ήρθαν να σκοτώσουν χωρίς να σκεφτούν παράπλευρες απώλειες»

Τις συγκλονιστικές στιγμές όταν ο πατέρας της, Γιάννης Σκαφτούρος εκτελέστηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειας του μέσα στο εξοχικό τους, περιέγραψε η κόρη  του, Κατερίνα.

Η Κατερίνα Σκαφτούρου ανέφερε ότι τα δευτερόλεπτα της επίθεσης επικράτησε πανικός και εκείνη κατάφερε να δει τρεις δράστες. Μάλιστα εξήγησε ότι οι εκτελεστές δεν θα δίσταζαν να σκοτώσουν όσους ήταν παρόντες. «Εγώ είδα 3 άτομα με καλάσνικοφ. Η μητέρα μου θυμάται 4 άτομα. Ήμασταν σε πανικό. Ούτε μηχανή ακούσαμε, ούτε τίποτα. Πήδηξαν από το φράχτη, μας είπαν ‘πέστε κάτω’ και φώναζαν ‘Γιάννη Γιάννη’. Αν δεν τον έβρισκαν θα μας σκότωναν όλους. Ήρθαν για να σκοτώσουν χωρίς να σκεφτούν τις παράπλευρες απώλειες», ανέφερε η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου.

Δίπλα στον 55χρονο βρισκόταν ο 3χρονος εγγονός του. Μόλις άρχισαν τα πυρά ο Γιάννης Σκαφτούρος απομακρύνθηκε από την οικογένεια του και δολοφονήθηκε.  «Όλα έγιναν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Ήρθαν πεζοί και άρχισαν να μας γαζώνουν. Ο πατέρας μου σηκώθηκε, απομακρύνθηκε από εμάς και τον σκότωσαν. Τέλος. Ούτε πυρά ανταπέδωσε κανείς από εμάς. Στην αρχή νομίζαμε πως είναι αστυνομικοί που μας έκαναν έφοδο», εξήγησε η Κατερίνα Σκαφτούρου.

Επιπλέον τόνισε ότι τα αδέρφια της που ήταν λίγο πιο μακριά από το σπίτι δεν είδαν κάποια ύποπτη κίνηση ούτε την μηχανή των εκτελεστών την στιγμή της επίθεσης.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!