Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι τελευταίες κρίσιμες συνομιλίες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων στην υπόθεση της Πάτρας. Έρχονται νέες καταθέσεις και στο κάδρο των ερευνών αναμένεται να βρεθούν νέα πρόσωπα.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, το tablet που είχε θάψει η 33χρονη κατηγορούμενη στον τάφο της κόρης της και 8 οκτώ κινητά, υπολογιστές και λάπτοπ που βρέθηκαν στην κατοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου γίνονται φύλλο και φτερό.

Ιδίως το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε η κατηγορούμενη την ημέρα του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας ενδέχεται να αποκαλύψει το τι πραγματικά συνέβη μέσα στο νοσοκομείο.

Με ποιους μίλησε την προηγούμενη ημέρα, ποιους κάλεσε μετά το θάνατο της κόρης της, ποιο ήταν το περιεχόμενο των συνομιλιών; Κλήσεις που αναμένεται να ρίξουν φως για τον τρόπο προμήθειας της κεταμίνης.

Το ιστορικό των ηλεκτρονικών συσκευών αλλά τα ίχνη που μπορεί να έχει αφήσει στις αναζητήσεις, είναι πολύ πιθανό να ρίξουν φως στο μυστήριο.

Oι αρχές όπως αποκάλυψε στο Live news ο δημοσιογράφος των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος εξετάζουν εάν είχε δοθεί κεταμίνη ή αλλή τοξική ουσία και στην Μαλένα.

Ψάχνουν απαντήσεις για την Μαλένα και την Ίριδα

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτων και των άλλων δύο κοριτσιών. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται το πόρισμα για τον θάνατο της 3χρονης Μαλένας που αρχικά είχε αποδοθεί σε πνευματική ανεπάρκεια.

Κρίσιμες καταθέσεις

Άνθρωπος κλειδί θεωρείται και ο άνδρας που εργάζεται σε εταιρεία ασφαλείας υψηλών προσώπων και στον οποίο φέρεται ότι είχε απευθυνθεί η 33χρονη κατηγορούμενη ζητώντας του να βάλει κάποιον να ξυλοκοπήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο άνδρας έχει δηλώσει πως στο δεύτερο ραντεβού που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, εκείνη του ζήτησε να βρει έναν άνθρωπο «για να κάνει κακό στον άνδρα της, ώστε να μην μπορεί να εργαστεί στην Αθήνα και να αναγκαστεί να γυρίσει στην Πάτρα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, οι καταθέσεις 60 γιατρών και νοσηλευτών του Καραμανδάνειου αναμένεται να ρίξουν φως στον θάνατο της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο.

Ο υποστράτηγος ε.α της ΕΛΑΣ Χρήστος Ρουγκάλας κατέθεσε στον Πταισματοδίκη Πατρών για τη μήνυση που είχε υποβάλει η οικογένεια για συκοφαντική δυσφήμηση, πριν από τη σύλληψη της 33χρονης.

Τα αναπάντητα ερωτήματα ακόμα πολλά για τα τρία αγγελούδια…. Η ώρα της αλήθειας ωστόσο φαίνεται πως πλησιάζει.

Χορηγήθηκαν τοξικές ουσίες και στην Μαλένα;

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», οι έρευνες έχουν στραφεί στη διερεύνηση των αιτίων θανάτου της Μαλένας.

Οι ιατροδικαστές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να είχαν χορηγηθεί στο κορίτσι τοξικές ουσίες, καθώς το ήπαρ της παρουσίασε μεγάλη φθορά.

Η φθορά αυτή εκτιμούν ότι λανθασμένα αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια, ενώ υποστηρίζουν ότι ο ασφυκτικός θάνατος δεν δικαιολογεί την εκτεταμένη φθορά στο συκώτι του παιδιού.

Επομένως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε δράση τοξικής ουσίας και τονίζουν πως θα πρέπει να ερευνηθεί επειγόντως.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!