Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στο πλευρό του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2021

Με αφορμή τον εορτασμό των διεθνών εστεμμένων τους, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στo πλαίσιo της φιλανθρωπικής τους δράσης, σε συνεργασία με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, μαζεύουν τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα για τα κορίτσια του ιδρύματος παιδικής προστασίας.

 

Το  2021 η Ελλάδα πρωταγωνίστησε στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς όπως το Miss Universe, Miss Earth, Miss Supranational, Miss Globe, Miss Intercontinental, Mr Supranational και Mr Tourism World.

 

Η χώρα μας επέστρεψε στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς και όλοι οι εκπρόσωποι ήταν εστεμμένοι από τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS. Όλοι αυτοί οι διεθνείς μας, αλλά και γενικότερα εστεμμένοι των καλλιστείων, θα δώσουν δυναμικό «παρών» και με απώτερο σκοπό τη στήριξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

 

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, συμμετέχουν ενεργά επίσης οι υποστηρικτές των καλλιστείων, που στο κάλεσμα του προέδρου Γιώργου Κούβαρη, ανταποκρίθηκαν άμεσα, αφού ο σκοπός, είναι σκοπός αγάπης και ιερός. Η λαμπερή εκδήλωση θα λάβει χώρα στο GRANDE στην περιοχή του Κορυδαλλού στις 29 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!