Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εύκολα και οικονομικά Tips διακόσμησης για να φέρετε το Πάσχα στο σπίτι σας

Ο Βαγγέλης  Μπουλάς γεννήθηκε στην όμορφη και μυρωδάτη από μαστίχα Χίο … Σπούδασε διακόσμηση εσωτερικών χωρών το 2009 και από τότε εργάζεται σε διαφορά project.

Πέρσι τον γνωρίσαμε μέσα από την καθημερινή εκπομπή “εδώ που τα λέμε” της ΕΡΤ2 στη δίκη του στήλη διακόσμησης, ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Αυτή τη φορά μας προτείνει εύκολους τρόπους για να φέρουμε το Πάσχα στο σπίτι μας!

 

Μπορεί το σύνθημα να είναι «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» όμως μπορούμε ,να βρουμε τρόπους να παραμείνουμε δημιουργικοί. Με  το να έχουμε ένα διάκοσμο φροντισμένο η καθημερινότητα μας θα είναι πιο όμορφη και ανεβασμένη η διάθεση μας.  μπορούμε να φέρουμε  το Πάσχα στο σπίτι μας με ότι υλικά έχουμε από πέρσι, κάνοντας επανάχρηση ή αγοράζοντας υλικά που  μπορεί να βρούμε  στα σούπερ μάρκετ.

Πάρτε γυάλες π όλοι πλέον έχουμε , φτιάξε μια φωλιά με ξερά άγρια χόρτα και βάλτε αυγά ένα λουλούδι ένα λαγό κ δώστε ένα θέμα πασχαλινό

Μια γρήγορη και εύκολη λύση είναι τα αυγά στο διάφανο βάζο.  Εδώ βάζετε δυο γυάλινα βάζα το ένα μέσα στο άλλο και ανάμεσα στα δυο βάζα περιμετρικά βάζετε αυγά.

 

Η επανάληψη σε μια μεγάλη τραπεζαρία μας δίνει την διάθεση της αριστοκρατίας στην τραπεζαρία …. τολμήστε το

 

Προτιμήστε να βάψετε τα αυγά σας με χρώματα ζαχαροπλαστικής και το αποτέλεσμα θα είναι παραμυθένιο.
Εύχομαι ακόμα κ μέσα από τα σπίτια μας να προσπαθήσουμε να ζήσουμε το πασχαλινό μας παραμύθι , καλή Ανάσταση Ελλάδα μου
Ευχαριστούμε τον  Βαγγέλη Μπουλά
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!