Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Όταν η Υγεία συναντά τον Ανθρωπισμό».

 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με πρωτοβουλία της Προέδρου Περιοχής V και Επέκτασης Μελών L. Βούλας Σαραντάρη, πραγματοποιήθηκε ομιλία στις 23 Μαΐου 2018 του Ιατρού-Αγγειοχειρουργού κ. Χρήστου Παπασιδέρη με θέμα «ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ», στην κατάμεστη αίθουσα του Domotel-Καστρί στην Κηφισιά.

Ο Κυβερνήτης του Θέματος 117Α L. Μιχάλης Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε τον ομιλητή και παρέδωσε σ’ αυτόν αναμνηστική Λαϊονική Πλακέτα. Συντονίστρια της ομιλίας ήταν η Πρόεδρος του Γραφείου Τύπου του Θέματος κ. Νίνα Βλάχου.

Αν και όπως αναφέραμε το θέμα της ομιλίας ήταν «ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ», το μήνυμα που αντικατοπτρίζει καλύτερα την εκδήλωση είναι «Όταν η Υγεία συναντά τον Ανθρωπισμό». Κι αυτό γιατί ο κ. Χρήστος Παπασιδέρης πλήρως εναρμονισμένος με τις αξίες του Λαϊονισμού, προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα δωρεάν αγγειοχειρουργικό check-up στο ιατρείο του, καθώς και μία ευγενική χορηγία για τους ανθρωπιστικούς σκοπούς των Lions.

 

Στην cover photo: Έλενα Ταγκούρα Παπαϊωάννου, Νάνσυ Αγγελοπούλου, Λία Κυρατζοπούλου, Γιάννης Καζανίδης, Βίκυ Βεροπούλου – Κασανδρινού, Ιωάννα Βασιλάκη και Βίκυ Ανδρουτσοπούλου.

Παπασιδέρης

Ο Δρ. Χρήστος Παπασιδέρης.

Μουσαμάς

Νίνα Βλάχου, Κωνσταντίνος Μουσαμάς, Λίτσα Μουσαμά, Τάκης Αλικανιώτης, Βούλα Σαραντάρη

 

Δουμιτσάς

Δημήτριος Δουμιτσάς, Μιχαήλ Γκαγιώτης, Σταύρος Τσιριγοτάκης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!