Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φιλανθρωπικό δείπνο για την ενίσχυση των νοσoκομείων (Εικόνες)

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε κατανυκτικό φιλανθρωπικό δείπνο, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, την παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου και της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στην Αθηναϊκή Λέσχη με σκοπό τη στήριξη κρατικών νοσοκομείων.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας  και οι ΑΒΥ καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους και πραγματοποίησαν εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησαν τους χορηγούς και κυρίως τον Πρόεδρο Dr. Douglas Jackson, Πρόεδρο του Ιδρύματος Project Cure Foundation, USA, που επισκέφθηκε για δεύτερη φορά την Ελλάδα με σκοπό να βοηθήσει τα κρατικά νοσοκομεία.

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς τίμησε τον Dr. Jackson για την μεγάλη του προσφορά μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas και το Ίδρυμα Μποδοσάκη που συνέβαλε στην προσπάθεια διεκπεραίωσης των δωρεών στα νοσοκομεία Π. & Α. Κυριακού, Έλενα Βενιζέλου και παίδων Πεντέλης. Τέλος, εξήρε το φιλανθρωπικό έργο του φιλάνθρωπου γιατρού Αυξέντιου Καλαγκού που ήταν παρών με την σύζυγο του Νατάλια και έχει προσφέρει χιλιάδες δωρεάν επεμβάσεις καρδιάς σε παιδιά όλο τον κόσμο.

Ο Dr. Jackson αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Μαζί με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas και το Ίδρυμα Μποδοσάκη επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία Αρεταιείο, Άγιο Σάββα, Πανεπιστημιακό Πατρών, Θριάσειο καθώς και το Άσυλο Ανιάτων με σκοπό την υποστήριξή τους.

Η Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσοκομείου Έλενας Βενιζέλου Δρ. Μαργαρίτα Τζάκη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης κος Ευάγγελος Τριγώνης ευχαρίστησαν για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας $500.000 που θα λάβουν αυτό τον μήνα από το Lifeline Hellas και το Project Cure την μεταφορά του οποίου ανέλαβε ο κος Θεόδωρος και η κα Γιάννα Αγγελοπούλου. Το νοσοκομείο παίδων Π. & Α. Κυριακού έχει ήδη λάβει την δωρεά ενός container με ιατρικό εξοπλισμό αξίας $500.000 την μεταφορά του οποίου προσέφερε η Κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η κα Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την εταιρεία της AS Marine ανέλαβε την δωρεά μεταφοράς ενός container από την Αμερική στην Ελλάδα με ιατρικό εξοπλισμό δωρεά του ιδρύματος Project Cure για τα ελληνικά νοσοκομεία. Επίσης, την δωρεά της μεταφοράς ενός ακόμη container στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ ανέλαβε ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας με την σύζυγο του Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα στο οποίο θα συμβάλλουν με τις δωρεές τους ο κος Chris Dimou, η κα Δώρα Οικονομίδου, η κα Δέσποινα Πορτοκάλη, δωρεά υπέρ του Δρ. Νικόλαου Έξαρχου, Διευθυντή Ευαγγελισμού και άλλοι ανώνυμοι δωρητές.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου. Επίσης, η χορωδία του Αγίου Γεωργίου Καρύκη και ο βαρύτονος Νίκος Καραγκιαούρης που τραγούδησαν ύμνους των ημερών δημιούργησαν κατάνυξη στο κοινό. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Molton Brown.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της  Πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιώτη. Παρευρέθησαν επίσης o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Ρόη Κωσταντά, η κα Νάσια Παπαμανώλη, και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Γέλη Αγγελοπολου, η κα Λίζα Έβερτ,η κα Μαρία Δοξιάδη, η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Λίτσα Παναγιωτοπούλου, η κα Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και πολλοί άλλοι.

Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

Επίσης, υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες AS Marine, To Pagoto, Motoroil, Σκλαβενίτης, Βίκος, Καρούλιας, Dogkas Wines, Davlas & Partners, Medical Anti – Aging Centers Beat be spoke events and services, Artemide, Ελληνοεκτυπωτική, Marendry.

 

DR. DOUGLAS JACKSON, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ,ΜΑΡΙΑ ΔΟΞΙΑΔΗ

Η ΚΑ ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ, ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AS MARINE, ΚΑΙ Η ΚΑ ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΙΣ ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ, ΈΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΆΝΤΖΙ ΚΑΙ DAVID ANDREWS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ,ΞΕΝΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, DR. DOUGLAS JACKSON ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΔΡ. ΆΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΡ. ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ ΚΑΛΑΝΓΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΔΡ. ΆΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ,ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

ΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑ ΔΟΓΚΑ,ΜΠΕΤΤΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!