Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δ. Μάρκος: Συγκλονιστικές στιγμές στον 7ο Ημιμαραθώνιο! (Φωτό -Video)

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του 7ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας θέλησε να περιγράψει τα συναισθήματά του για τα όσα έζησε στη διάρκεια του μεγάλου δρομικού γεγονότος!

Κάθε συμμετοχή ήταν σημαντική, αλλά εκείνη των παιδιών με τα χειρίλατα, που διένυσαν και τα 21,1 χλμ του Ημιμαραθωνίου, ήταν συγκλονιστική.

Δείτε τα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μοναδικές στιγμές από τον 7ο Ημιμαραθώνιο…

Ο Δημήτρης Μάρκος με τον διευθυντή αθλητικής ενημέρωσης της ΕΡΤ1 κ. Γιώργο Λυκουρόπουλο

Θραύση σε όλη την Ελλάδα έκανε η εντυπωσιακή επιτυχία της 12χρονης μαθήτριας 6ης Δημοτικού Γλυκερίας Σκάρκου που βγήκε 3η στις γυναίκες στα 5 χιλιόμετρα του Ημιμαραθωνίου Αθήνας: “Απίστευτη 12χρονη έκλεψε τη παράσταση και τερμάτισε 3η στο 5αρι του Ημιμαραθωνίου Αθήνας. Πηγαίνει στην 6η Δημοτικού, μπέρδεψε ακόμη και την ΕΡΤ!”

Η Γλυκερία εκτός από τους αγώνες ηλικακής κατηγορίας που κερδίζει, είναι ασυναγώνιστη στη γενική κατηγορία και στη κατηγορία γυναικών σε όσους αγώνες δρόμου κατεβαίνει. Για παράδειγμα βγήκε 1η στο “SNF RUN: 2018 First Run!”, έχει κερδίσει σε Attica Fun&Run κλπ.

Δικαιωματικά πήρε θέση στο στούντιο της ΕΡΤ, όπου φιλοξενήθηκε στις ειδήσεις που ακολούθησαν από τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα. Αν μας εντυπωσιάζει μια φορά η αθλητική της επιτυχία, ακόμη περισσότερο εντυπωσιάζει ο λόγος της.

Δείτε όσα είπε:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!