Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κ. Αλεξάνδρου: Η Ελλάδα πρωτοπόρος στην κρανιοπροσωπική χειρουργική!

Ο διευθυντής του Ελληνικού κρανιοπροσωπικού κέντρου, ένας άνθρωπος που – μαζί με την επιστημονική του ομάδα έχουν φέρει εις πέρας με επιτυχία πολλά “λεπτά” χειρουργεία, αρκετά από τα οποία αφορούσαν δύσκολες περιπτώσεις μικρών παιδιών, στέλνει το μήνυμα σε όλη την υφήλιο ότι.. η Ελλάδα πρωτοπορεί στην κρανιοπροσωπική χειρουργική!

Ας γνωρίσουμε, όμως, καλύτερα αυτή την ειδικότητα που μπορεί να αποτελέσει τη “ναυαρχίδα” του Ιατρικού Τουρισμού και να καταστήσει τη χώρα μας… πόλο έλξης παγκοσμίως.

Το Ελληνικό Κρανιοπροσωπικό Κέντρο είναι το μοναδικό πλήρως στελεχωμένο κέντρο στην Ελλάδα και από τα λίγα που λειτουργούν στην Ευρώπη, εξειδικευμένο στην αποκατάσταση προβλημάτων προσώπου και κρανίου.

Ιδρύθηκε το 1996 από τους Α. Στρατουδάκη και Α. Ξωφύλλη. Τον Α. Στρατουδάκη έχει διαδεχθεί ο Δρ. Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου στη θέση του Πλαστικού – Κρανιοπροσωπικού Χειρουργού.

Σε αυτό αντιμετωπίζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές και σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα δυσμορφίες του προσώπου παιδιών και ενηλίκων που αφορούν σε εκ γενετής ή επίκτητα προβλήματα, σύνδρομα, δυσπλασίες, σχιστίες χείλους και υπερώας, λειτουργικά προβλήματα όπως παρέκκλιση ρινικού διαφράγματος και αισθητικά προβλήματα του προσώπου.

Σχιστίες

Σχιστίες Χείλους

Σχιστίες Υπερώας

Υποβλεννογόνια Σχιστία Υπερώας

Ακολουθία Pierre Robin

Κρανιοπροσωπικές επεμβάσεις

Κρανιοσυνοστεώσεις

Σύνδρομο Muenke

Σύνδρομο Crouzon

Σύνδρομο Apert

Σύνδρομο Pfeiffer

Κρανιομετωπορινική Δυσπλασία

Σύνδρομο Saethre Chotzen

Σύνδρομο Treacher Collins

Υπερώιο Καρδιο Προσωπικό Σύνδρομο

Σύνδρομο Goldenhar

Ημιπροσωπική Μικροσωμία

Εγκεφαλοκήλη

Αποκατάσταση τραυμάτων

Κρανιοπροσωπικοί Τραυματισμοί

Αποκατάσταση
Κρανιακών Ελλειμμάτων

Τραυματισμοί
Οφθαλμικού Κόγχου

Αισθητικές επεμβάσεις

Ρινοπλαστική

Γενειοπλαστική (σαγόνι)

Ωτοπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Τμήματος, το οποίο είναι αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κρανιοπροσωπικής Χειρουργικής, και της Αμερικανικής Εταιρείας Σχιστιών και Κρανιοπροσωπικών Ανωμαλιών (American Cleft Palate-Craniofacial Association), είναι η εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής, παρακολουθείται εκτός από τον Κρανιοπροσωπικό – Πλαστικό Χειρουργό και από διακεκριμένους ιατρούς και επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, όταν αυτές κρίνονται απαραίτητες για την επιτυχή αποκατάσταση του συγκεκριμένου περιστατικού.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!