Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Ανάδειξε το»: Μια ξεχωριστή εκπομπή!

Η εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο Extra Channel την Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00, σας παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα θέματα με εκλεκτούς καλεσμένους

O Χαράλαμπος Τσιλιώτης, Επικ.Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων Παν/μίου Πελοποννήσου και Δικηγόρος, μιλάει για τη συνταγματική προστασία της ελευθερίας του ανταγωνισμού, για την ακαδημία στελεχών της ΝΔ και σχολιάζει την επικαιρότητα.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Αλευρογιάννης, Ορθοπεδικός-Χειρούργος, Αθλητίατρος, μιλάει για τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας του γόνατος, τις σύγχρονες θεραπείες. Τέλος μας μιλάει για τη νέα τεχνική αρθροπλαστικής -ρομποτικό γόνατο.

Επόμενος καλεσμένος ο Τάσος Λέρτας, Σκηνοθέτης, τ. Πρόεδρος Π.Ε.Λ, μιλάει για την ταινία που σκηνοθέτησε η οποία ήταν αφιερωμένη στον Ιωάννα Καποδίστρια, για την βραβευμένη ταινία για τη μάχη της Αθήνας, το πάθος του για την σκηνοθετική δημιουργία και τις δράσεις και τις εκδόσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

Η Μεσσήνη Βέρα, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια. Πρόεδρος Φιλ.Σωματείου «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», μιλάει για τα ανθρώπινα διαμερίσματα και τις δράσεις του ανθρώπινου σωματείου.

Στη συνέχεια βλέπουμε το Living postcards: Οι δημιουργικοί Έλληνες της Αμερικής. Ενώ ολοκληρώνουμε με το Impact Bite Awards 2017: Τα βραβεία θεσμός του business technology.

Η εκπομπή «Ανάδειξε το» με την Άννα Νικολαΐδη και την Ρούλα Σκουρογιάννη εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!