Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άννα Νικολαΐδη: Συμμετέχει στην ταινία Re- Action με πρωταγωνίστρια την Τάνια Τρύπη

ReAction είναι ο τίτλος της νέας Ελληνικής φιλοζωικής, μη – εμπορικής ταινίας μεσαίου μήκους που δημιουργήθηκε με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου,  τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων και αποτελεί συνέχεια των δράσεων της σκυλίτσας Roxy για την υπεράσπιση και τη βοήθεια των τετράποδων φίλων της.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η κυρία Τάνια Τρύπη όπου μαζί της πραγματοποιεί το ντεμπούτο της και η κόρη της Τζένη Καζάκου. Συμπρωταγωνιστούν η κα. Γιάννα Ζιάννη και ο κος Θοδωρής Ανθόπουλος, η κα. Γρηγορία Αυγερινοπούλου, ο κος Γιάννης Φραγκίσκος και σε ρόλο guest εμφανίζεται ο κος Ντίνος Καρύδης και η κα Τζόυς Ευείδη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που συμπληρώνουν το καστ είναι και η Άννα Νικολαΐδη,  συγγραφέας, ερευνήτρια και  πετυχημένη παρουσιάστρια  της εκπομπής “Ανάδειξε το” στο  Extra Channel κάθε  Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

Η Άννα Νικολαΐδη

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου η ταινία να επιτύχει το σκοπό της που είναι η ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα.  Το σλόγκαν της ταινίας είναι ‘’ δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη Ζωή ‘’ !

 

Σενάριο: Αλέξανδρος Κατσάρης – Αρτέμης Σαμοθράκης

Σκηνοθεσία: Αρτέμης Σαμοθράκης

Δημόσιες Σχέσεις: Χρήστος Πετρίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρυσαυγή Παπαμήτρου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Τρυφωνίδης

Μουσική: Απόστολος Μπούρας

Τραγούδι: Τάνια Τρύπη – Απόστολος Μπούρας

Ενδυματολόγος: Επιφάνιος Σκιαθίτης

Casting director: Χρυσοβαλάντης Παππάς

Σκηνογράφος: Θεμιστοκλής Σαμοθράκης

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιάννης Κάσσης

Ήχοληψία: Αντώνης Σαμαράς

Φωτογραφία : Κωνσταντίνος Λέπουρης – Peter Tamas

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!