Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανάδειξε το: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Τρίτης

Η εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο Extra Channel την Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00,  σας παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα θέματα με εκλεκτούς καλεσμένους.

Η Ελισάβετ Χατζηγάκη, Γεν.Γραμματέας Ιδρ.Χατζηγάκη, μιλάει για το έργο και το όραμα του Ιδρύματος Χατζηγάκη.

Στη συνέχεια ο Φώτης Αρχοντοβασίλης , Γενικός Χειρούργος- εξειδικευμένος στην προηημένη λαπαροσκοπική χειρουργική για τη χειρουργική των κηλών και Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής, μιλάει για την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική αντιμετώπισης της κήλης.

Επόμενη καλεσμένη η Ντίνα Γεωργαντοπούλου , Λογίστρια, Συγγραφεάς, η οποία μιλάει για την νέα ποιητική συλλογή γεμάτη συναισθήματα από το παρελθόν και το παρόν με τίτλο “Απροσποίητα” από τις εκδόσεις Βακχικόν.

Η ‘Αννα Μαρία Παπίρη, Beauty editor, και συγγραφέας μιλάει για το βιβλίο της με τίτλο  “Η  δίαιτα αλλιώς” . Μας παρουσιάζει έναν διαφορετικό οδηγό για τη δίαιτα και την αξία της ως παράγοντας υγείας.

Τέλος η παρουσιάστρια Άννα Νικολαϊδη μας παρουσιάζει τον Λευτέρη Μουφτόγλου συγγραφέα και μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Β.Ελλάδος και το βιβλίο του με τίτλο “Τα αστέρια φέγγουν όταν σκοτεινιάσει”

Η εκπομπή «Ανάδειξε το» με την Άννα Νικολαΐδη και την Ρούλα Σκουρογιάννη εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!