Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Ο παρουσιαστής- έκπληξη που συμφώνησε και φεύγει τελευταία στιγμή για Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ)

Η ομάδα που επιλέχθηκε για το Survivor βρίσκεται στο Παρίσι και σύντομα φτάνει στον προορισμό της, τον Άγιο Δομίνικο. Χθες βράδυ όμως και τελευταία στιγμή, συμφώνησε ένα πρόσωπο που ταιριάζει απόλυτα στο concept του δύσκολου αυτού παιχνιδιού, αφού απαιτεί ταχύτητα, καλή φυσική κατάσταση αλλά κι έξυπνες τακτικές.

Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη, που μπορεί να τον βλέπαμε κάθε Σαββατοκύριακο από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” αλλά αύριο πετά μόνος και τελευταίος για το μακρινό μέρος που θα εξελιχθεί το παιχνίδι, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής του Έψιλον, έφυγε σε πολύ καλό κλίμα από το κανάλι,  σε συνεννόηση με τα στελέχη και την παρουσιάστρια και με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επιστροφή του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Η τουρκική εταιρία που ανέλαβε την παραγωγή του Surviror, ήθελε πολύ τον Στέλιο στο παιχνίδι κι έκανε ό,τι μπορούσε για να τον έχει μαζί της.

Ο παρουσιαστής που θ’ αφήσει την δική του πινελιά στο Surviror με το χιούμορ που τον διακατέχει είναι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία, αλλά δυσκολεύται που θ’ αφήσει πίσω την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και τα δυο παιδιά τους, τον Μανώλη και την μπέμπα τους.

Οι τελευταίοι θα μείνουν στο παιχνίδι για πέντε μήνες και η πρεμιέρα του είναι την ερχόμενη Δευτέρα στις 13/2.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!