Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκαλύπτει για την αποχώρηση του από την Ελένη: «Το ότι έφυγα, ήταν…» (VIDEO)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη συνέντευξη του που πυροδότησε σχόλια…

«Όντως απασχολεί. Οποιονδήποτε. Ακόμα κι εμένα που είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην τηλεόραση. Κι εγώ είχα μπει στο τριπάκι να κοιτάω τα νούμερα. Αλλά θεωρώ ότι η Ελένη δεν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία να απασχοληθεί τόσο, να εκνευριστεί τόσο, να χάσει τη μπάλα, γιατί το ξέρει τόσα χρόνια το κάνει. Ξέρει πως ακριβώς θα πουσάρει την εκπομπή της, ξέρει πως θα κάνει κάτι καινούριο. Από εκεί και πέρα, μάλλον αυτά που είπα τυπώθηκαν λάθος. Η εκπομπή της Ελένης δεν είχε τόσο πολύ χώρο ώστε να κάνω τα πράγματα που ήθελα να κάνω.

Το ότι έφυγα ήταν μια από κοινού απόφαση, δεν είχε να κάνει με τα νούμερα. Εγώ δεν έχω να κάνω με τα νούμερα, ούτε με τη σύνταξη της εκπομπής. Αυτό το θέμα το έχει η αρχισυνταξία. Αυτή αναλαμβάνει την ευθύνη σε όλο αυτό που λέγεται «Ελένη». Ούτε η Ελένη φταίει, ούτε εμείς φταίμε. Εμείς ήμασταν τα εκτελεστικά όργανα.»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε ακόμα για τις φήμες που τον ήθελαν συμπαρουσιαστή της Ντορέττας Παπαδημητρίου: «Στην τηλεόραση τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για αυτό δεν μπορούσα κι εγώ να βγω να πω κάτι, εάν δεν μου έχουν δώσει το οκ και δεν έχουμε δώσει τα χέρια. Από εκεί και πέρα, ναι πέρασα, μιλήσαμε, μου άρεσε η ιδέα, μου άρεσε η Ντορέττα γιατί τα βρίσκουμε πολύ ωραία. Κάναμε δοκιμαστικό για να δούμε πως τα βρίσκουμε. Ξέρεις πως γίνονται όλα αυτά, είναι θέμα καναλιού, επιλέγει το κανάλι.

https://youtu.be/02zwah84LlE

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!