Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανάδειξέ το: Πλούσια εκπομπή την Τρίτη

H εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο Extra Channel την Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00,  σας παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα θέματα με εκλεκτούς καλεσμένους

Ο Γιώργος Στείρης Επίκουρος Καθηγητής Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ και Συγγραφέαςπαρουσιάζει το βιβλίο του με τίτλο ” Η παράδοση της Αναγέννησης, βυζαντινή και δυτική φιλοσοφίας του 15ου αιώνα”. Επόμενος καλεσμένος η Ζωή Γραμματόγλου, Πρόεδρος & Ιδρυτικό μέλος Συλλόγου Καρκινοπαθών -Εθελοντών -Φίλων-Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι” Αθηνών. Παρουσιάζει τη προσφορά του συλλόγου “Κ.Ε.Φ.Ι” Αθηνών  στους ογκολογικούς ασθενείς. Στη συνέχεια ο Πάτρικ Καραντινός , Εκπαιδευτής tai chi, ιδιοκτήτης σχολής πολεμικών τεχνών, παρουσιάζει την μέθοδο tai chi και την ισορροπία στην ζωή μας. Τη σκυτάλη παίρνει η Μαρία Γιαννά, Φωτογράφος, η οποία παρουσιάζει ένα λεύκωμα με μαρτυρίες και πορτραίτα ανθρώπων που νίκησαν τον καρκίνο. Η Αγλαΐα Αρχοντίδου –Αργύρη, Αρχαιολόγος – Διευθύντρια Μουσείου της πόλης των Αθηνών , παρουσιάζει το Μουσείο της πόλεως των Αθηνών. Τέλος ο Γιώργος Σιαφλάς, Συγγραφέας, Ποιητής, Πρόεδρος Ιδρύματος Ελισάβετ Σιαφλά – Μπαλόγλου, παρουσιάζει το ίδρυμα Ελισάβετ Σιαφλά -Μπαλόγλου.

Η εκπομπή «Ανάδειξε το» με την Άννα Νικολαΐδη και την Ρούλα Σκουρογιάννη εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!