Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το καθεστώς Τσίπρα-Καμμένου «ξαναχτύπησε» στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Λίγα 24ωρα μετά την σύλληψη του εκδότη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Γιάννη Κουρτάκη και του γενικού διευθυντή του Ομίλου Παναγιώτη Τζένου η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχειρεί άλλη μία προσπάθεια εκφοβισμού προκειμένου να φιμώσει την ελεύθερη φωνή των μέσων ενημέρωσης που την ενοχλούν.

Εντελώς «συμπτωματικά» κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , της ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ , του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και της ιστοσελίδας PARAPOLITIKA.GR προκειμένου να καταγράψει τους εργαζόμενους. Μάλιστα οι υπάλληλοι της Επιθεώρησης σημείωναν τα ονόματα σε… κίτρινους φακέλους αλληλογραφίας, ενδεικτικό της πρεμούρας όσων τους έδωσαν άρον άρον εντολή για τον έλεγχο.

Η συντονισμένη αυτή επίθεση δείχνει τον πανικό που έχει καταλάβει τους κυβερνώντες μετά τις αποκαλύψεις των μέσων του Ομίλου την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη των δημοσιογράφων του Ομίλου τους οποίους μήνυσε ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Να είναι βέβαιοι ότι μ αυτές τις μεθοδεύσεις , με την εισβολή αρχικά της αστυνομίας και σήμερα της Επιθεώρησης Εργασίας δεν θα πετύχουν το στόχο τους.

Καλούμε κόμματα, δημοσιογραφικές ενώσεις και όλους τους αρμόδιους να πάρουν θέση απέναντι σ αυτή την απόπειρα τρομοκράτησης μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων.

“Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Ας στείλουν όποιον θέλουν” σχολίασε μέσω Facebook ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Γιάννης Κουρτάκης την έφοδο της Επιθεώρησης Εργασίας στα γραφεία του Ομίλου κάνοντας λόγο για νέο χτύπημα της χούντας Τσίπρα-Καμμένου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!