Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: «Καμμένο» παρακράτος- Δικαίωση για Κουρτάκη – Τζένο και συντριβή της σκευωρίας για δήθεν απόπειρα εκβίασης

Συντριπτικά κατέπεσε η στημένη σκευωρία με την υπογραφή του Πάνου Καμμένου περί δήθεν απόπειρας εκβίασής του στη διάρκεια της εκπομπής (!) των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου. Οι δύο δημοσιογράφοι δικάστηκαν τελικώς μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση, μία κατηγορία που ως γνωστόν αποτελεί… ρουτίνα για τη μαχητική δημοσιογραφία. Κι όμως, για ένα τέτοιο… αδίκημα, ο εκδότης και ο διευθυντής των «Παραπολιτικών» χρειάστηκε να περάσουν μια ολόκληρη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Κατά την έξοδό τους από το κτίριο 2 των δικαστηρίων της Ευελπίδων, απ’ όπου και πήραν τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή, προέβησαν σε δηλώσεις για όλα όσα βίωσαν το τελευταίο διήμερο.

«Οταν πριν από 14 μήνες κατοχύρωνα τον τίτλο “Ελευθερία του Τύπου” δεν πίστευα ότι θα έρθει κάποια στιγμή ένα καθεστώς, το καθεστώς Τσίπρα-Καμμένου να συλλάβει εκδότη και διευθυντή εφημερίδας εν ώρα εργασίας. Μέσα στον επόμενο μήνα η “Ελευθερία του Τύπου” θα κυκλοφορήσει ως ημερήσια», είπε ο δημοσιογράφος και τόνισε με έμφαση: «Σας ευχαριστώ και θα πω και εγώ “xούντα είναι, θα περάσει», τόνισε ο Γιάννης Κουρτάκης.

 

Διαβάστε την συνέχεια στην Freddo που κυκλοφορεί!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!