Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανάδειξε το: Μια ενδιαφέρουσα εκπομπή

Η εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο Extra Channel την Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00,  σας παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα θέματα με εκλεκτούς καλεσμένους

 

Ο Kώστας Ευαγγελάτος, Εικαστικός, Λογοτέχνης, Ποιητής μιλάει για την έκθεση του  με τις νεφελογραφίες στο Μουσείο της Πόλης των Αθηνών.

Ο Βασίλης Λιαράκος, Χειρούργος, Οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στις σύγχρονες τεχνικές μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς. μιλάει  για τον προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο και τις σύγχρονες τεχνικές στην Οφθαλμολογία.

Στη συνέχεια, προβάλλεται η ενότητα «Ανάδειξε το Κύπρος » όπου ηΧριστίνα Δημητριάδου, Σύμβουλος καριέρας, εκπαιδεύτρια μη τυπικής μάθησης , μιλάει για την καθοδήγηση και  υποστήριξη στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας και  πως να αποκτήσουμε τον έλεγχο και την ευθύνη του εαυτού μας.

Επόμενος καλεσμένος στο «Ανάδειξε το» ο Μελέτης Ρεντούμης, Οικονομολόγος που μιλάει για την σημερινή διεθνής  θέση της Ελλάδας. Τέλος ο Δημήτρης Λάμπρου, Πολιτικός Αναλυτής, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας μιλάει για το έργο του ενώ μεταφερόμαστε καις την Χαλκίδα για να δούμε την παρουσίαση του βιβλίου του  «Ο σύντομος χειμώνας της ληστοκρατίας».

Η εκπομπή «Ανάδειξε το» με την Άννα Νικολαΐδη και την Ρούλα Σκουρογιάννη εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!