Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Τσολάκη: Η εκπομπή που θα αναλάβει και ο συμπαρουσιαστής

Μια φράση του Δήμου Βερύκιου στο χθεσινό «Happy Day» ήταν αρκετή για να «ανάψει» φωτιές! Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην Ελένη Τσολάκη, δήλωσε: «Η Ελενίτσα πρέπει με ελαφρά πηδηματάκια να σας την κάνει».

Αμέσως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Από του χρόνου… τώρα;». Τότε η Ελένη γελώντας και εμφανώς κάνοντας χιούμορ τοποθετήθηκε: «Γενάρη δεν ξέρεις τι γίνεται! Λήγουν τα συμβόλαια, ποτέ δεν ξέρεις». Σε επικοινωνία που είχαμε χθες με την Ελένη Τσολάκη, μας αποκάλυψε: «Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης από το Happy Day. Κάναμε πλάκα! Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι. Ζούσαμε την αγωνία μας για τις άδειες και αν θα εκπέμπουμε, και τώρα που όλα κυλούν ξανά ομαλά, εγώ θα έφευγα στη μέση της σεζόν; Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο ενδεχόμενο. Σας ευχαριστώ που με πήρατε κι ελπίζω να τελειώσει εδώ η παραφιλολογία».

Ωστόσο, στην σημερινή εκπομπή «Σου Κου», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκλειστικά αποκάλυψε τις σκέψεις που κάνουν οι ιθύνοντες του καναλιού για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης. Συγκεκριμένα, ανέφερε πώς ο σταθμός επιθυμεί η παρουσιάστρια να αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα, τόνισε πώς στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Δημήτρης Παπανώτας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κανάλι πιστεύει πολύ στην Ελένη, η οποία ξεχώρισε επαγγελματικά από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!