Freddo: Μεγάλες προσφορές την Κυριακή 6 Νοεμβρίου
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ CD NIKHΦΟΡΟΣ BEST OF
Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη είναι ΕΔΩ!
- Υποσχέσου
- Φτάνω στο θεό
- Τρελός
- Ξανά
- Ερωτευμένος είμαι
- Κρίμα που σ’ αγάπησα
- Μόνος μου
- Απόψε τέλειωσες
- Εδώ στα δύσκολα
- Σε ένα φιλί σου
- Βόλτα
- Μη μου λες πως μ ‘αγαπάς
- Κάνω κύκλους
- Θέλει τόλμη η αγάπη
ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ CD
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΒΕΛΗ
Ένα ολοκαίνουριο CD που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με τα καλύτερα παραδοσιακά τραγούδια από τον Γιάννη Νταβέλη!
- χθες το βραδύ στο όνειρο μου
- μπήκε στο χορό μια κούκλα
- έχουμε δεν έχουμε
- κοίτα τι έκανες
- πικραμένα καλοκαίρια
- σαν σε κοιτώ
- αποφάσισες να φύγεις
- κοίτα λίγο το φεγγάρι
- η βέρα
- ήταν ανοιχτά
- μια βλαχιά μια παλιοβλάχα
- παντελή κακά μαντάτα
- βρήκα τον μπελά μου με τα μάτια σου
- την αμαρτία έχεις θρησκεία
- να ‘ταν ο πόνος μου τσιγάρο
- τα φίλτρα
- σαν ταινία στο μυαλό μου
- έγκλημα καρδίας
- μαργαρίτες και αστέρια
- έλα σου φωνάζω έλα
- Αλεξάνδρα
- καλονυχτιά
- μήλο μου χρυσό μου μήλο
- πήρα τη στράτα το στρατί
- σαρακατσάνικο φλουρί
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Μαγειρεύω
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Υπέροχες συνταγές για γεύματα με ζυμαρικά
Περιλαμβάνονται διατροφικές πληροφορίες
Οδηγίες βήμα προς βήμα
Δεν χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία ή υλικά
Όλες οι συνταγές είναι δοκιμασμένες
Τα ζυμαρικά είναι οικονομικά, διαθέτουν ποικιλία, και κυκλοφορούν σε πολλά σχήματα, μεγέθη και γεύσεις, φρέσκα ή μη. Αρχικά, στο εμπόριο κυκλοφορούσαν μόνο ξηρά ζυμαρικά και δεν υπήρχαν πάντα πολλές επιλογές. Τα ζυμαρικά είναι από τα πρώτα έτοιμα τρόφιμα που κυκλοφόρησαν. Ήταν ήδη γνωστά στους αρχαίους πολιτισμούς, όπου οι άνθρωποι αναμείγνυαν ανθόνερο ή γάλα με αλεύρι, και πιέζοντας τη ζύμη μέσα από ένα κόσκινο έφτιαχναν μπαλίτσες ζύμης. Τις άφηναν κατόπιν στον ήλιο να στεγνώσουν, ώστε να μπορέσουν να τις αποθηκεύσουν για μελλοντική χρήση. Οι Ιταλοί τελειοποίησαν την παρασκευή ζυμαρικών και αυτοί ευθύνονται για τα πολλά και διαφορετικά σχήματά τους. Επίσης, τους πρόσθεσαν αυγά ή τα γέμισαν με κρέας και άλλα υλικά, οπότε προέκυψαν τα ραβιόλια και τα τορτελίνια.
Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
Τα ζυμαρικά δίνουν πολλή ενέργεια, έχουν χαμηλά λιπαρά και είναι καλή πηγή φυτικών ινών. Επίσης, περιέχουν πολλούς σύνθετους υδατάνθρακες και μέτριες ποσότητες πρωτεϊνών και ορισμένων βιταμινών της ομάδας Β, ιδιαίτερα της θειαμίνης (Β1). Η σάλτσα που τα συνοδεύει ενισχύει τη διατροφική αξία τους. Αν αυτή έχει ισορροπημένη σύσταση, η περιεκτικότητα σε λιπαρά μπορεί να παραμείνει χαμηλή, έτσι ώστε τα ζυμαρικά να συμπεριληφθούν σε μια υγιεινή διατροφή.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
Στην Ιταλία, τα σκέτα ζυμαρικά είναι μόνο η αρχή. Μετά ακολουθεί το κυρίως γεύμα, που αποτελείται κατά βάση από ψάρι ή κρέας. Όπως και να έχει, εμείς δεν είμαστε στην Ιταλία. Αφήστε λοιπόν τους κανόνες στην άκρη και απολαύστε τα! Εντάξει, ανυπέρβλητος είναι ένας
σημαντικός κανόνας: να αγοράζετε πάντοτε φρέσκα υλικά. Αυτά αποτελούν τη βάση για κάθε εκπληκτικό πιάτο.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ 1€