Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Ηλιάκη: «Αν το σκεφτώ ότι ο Αlpha θα κλείσει, θα βάλω τα κλάματα»

maria-iliaki

Πριν ακόμη την πρεμιέρα του «Ξαναδέστε τους», η δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών είχε αφήσει το κανάλι χωρίς άδεια. Αλήθεια, τι σκέφτηκε η Μαρία Ηλιάκη;

«Είναι περίεργα τα συναισθήματα. Το δεύτερο βράδυ της δημοπρασίας των αδειών δεν κοιμήθηκα. Θυμάμαι ότι στις 4 το πρωί, όταν έγινε γνωστό ότι το κανάλι δεν πήρε άδεια, πάγωσα. Μετά άρχισα να το σκέφτομαι αισιόδοξα, ύστερα απαισιόδοξα, ήταν κάπως roller coaster διάθεση. Σε αυτή τη φάση αισθάνομαι περίεργα. Ανεβαίνω καθημερινά στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού και κοιτάω στα μάτια τους συναδέλφους μήπως ξέρουν κάτι περισσότερο από μας. Νομίζω όμως ότι Θα πάνε καλά τα πράγματα. Όχι επειδή ξέρω κάτι, αλλά γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορούν να κλείσουν τόσοι τηλεοπτικοί σταθμοί. Μου φαίνεται παράλογο. Αν το σκεφτώ αλλιώς, ότι δηλαδή ο Αlpha θα κλείσει, θα βάλω τα κλάματα», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Έχει φανταστεί ποτέ τον εαυτό της εκτός τηλεόρασης;

«Μου είναι δύσκολο να με φανταστώ εκτός τηλεόρασης με την έννοια ότι δεν ήταν ποτέ μια part time δουλειά για μένα. Ξεκίνησα στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, έτυχε να με βγάλει μπροστά στις κάμερες, μετά έτυχε να με δει ο Λάτσιος και η Κουτσελίνη και να με βάλουν στο “Κους Κους”, ενώ αργότερα έτυχε να γίνει η πρόταση για το “Δέστε τους”. Αυτό έχω μάθει να κάνω. Αν αναγκαζόμουν βέβαια, θα μπορούσα να κάνω και κάποια άλλη δουλειά. Σε τι είμαι καλή; Σίγουρα όχι στις δημόσιες σχέσεις. Έχει φανεί αυτό κατά καιρούς. Νομίζω ότι θα μπορούσα να ανοίξω ένα μαγαζί και να προτείνω σε κόσμο τι να φορέσει ή θα μπορούσα να ανοίξω ένα εστιατόριο – όχι στην Αθήνα, στην περιφέρεια. Ή αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα έφτιαχνα ένα μικρό συγκρότημα με ξενώνες».

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!