Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βερύκιος: Αποκάλυψε την επικοινωνία Κοντομηνά-Μενεγάκη για τις άδειες με μεσολαβητή τον Ματέο (VIDEO)

Απίστευτο: Ο Βερύκιος αποκάλυψε πώς επικοινώνησε ο Κοντομηνάς με την Μενεγάκη μετά τις άδειες των καναλιών-Μεσολαβητής ο Μάκης Παντζόπουλος

Η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη και τους τηλεθεατές της εκπομπής Ελένη.

Μετά την εισβολή του Δημήτρη Κοντομηνά στο πλατό της εκπομπής Ελένη και τα όλα όσα είπε για το μέλλον του τηλεοπτικού πεδίου και κυρίως του Alpha τη σκυτάλη πήρε ο Δήμος Βερύκιος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθισαν στον καναπέ της Ελένης και μίλησαν για τα τεκταινόμενα. Ο Δήμος όμως ήθελε να κάνει και λίγο πιο πιπεράτη την συζήτηση και να δώσει ακόμα ένα στοιχείο από το παρασκήνιο. Έτσι, ο δημοσιογράφος μίλησε για τα άστρα και τον ανάδρομο που υπήρχε πριν λίγο καιρό (σ.σ. η Ελένη Μενεγάκη πιστεύει πολύ στα άστρα και οι κινήσεις της πάντα συμβαδίζουν με αυτά).

Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε πως ενώ ο πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς ήθελε να επικοινωνήσει με την Ελένη και να την καθησυχάσει, δεν τον άφησε λόγο ανάδρομου, και εκείνος επέλεξε να τηλεφωνήσει στον αγαπημένο της παρουσιάστριας, Μάκη Παντζόπουλο και να της στείλει το δικό του μήνυμα.

«Μάκη, (…) πάρε το Ελενάκι αλλά έχει ανάδρομο και πες της μην ανησυχεί», είπε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στον σύντροφο της παρουσιάστριας βάση των λεγομένων του Δήμου. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κοκκίνισε και να αισθάνθηκε αμήχανα λόγο της αποκάλυψης αλλά επιβεβαίωσε τα λόγια του καλεσμένου της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!