Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: «Βροχή» από πρεμιέρες στην TV

Αναμπουμπούλες, αναβολές, αλλά και νέα πρόσωπα θα δούμε στις πρεμιέρες που θα λάβουν χώρα τις επόμενες μέρες. Κάποιες πήραν αναβολή, αλλά αυτή τη βδομάδα μπαίνουν στην τελική ευθεία και όσες δεν βγουν στον «αέρα» από αύριο θα έχουν ξεκινήσει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της θα πουν «καλημέρα» αύριο, 19 του μήνα, καθώς η προγραμματισμένη πρεμιέρα της στις 12 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε.

Ανατροπή όμως στο πρόγραμμα του καναλιού δεν υπήρξε μόνο στην πρωινή ζώνη, αλλά και στη μεσημβρινή. Η Χριστίνα Λαμπίρη θα κάνει «La biri biri» αύριο, καθώς ούτε εκείνη κατάφερε να ετοιμαστεί νωρίτερα. Η παρουσιάστρια αλλάζει ύφος και επιστρέφει σε κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά! Χωρίς τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που «μετακόμισε» στον ΑΝΤ1, αλλά με την ίδια σχεδόν ομάδα, ετοιμάζεται να γίνει η αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια. Τη Λαμπίρη θα πλαισιώσουν η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο Παναγιώτης Κουνιάκης, το νέο πρόσωπο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ελενα Πολυκάρπου, που όταν δεν κάνει ρεπορτάζ θα είναι στην παρέα τους.

Το Σάββατο πρεμιέρα θα κάνει και η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της, που απαρτίζεται από τους Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Χριστίνα Πολίτη, Μαρία Ενεζλη, ενώ προστέθηκε και το «αχτύπητο» δίδυμο Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Μανίκας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκινά με νέο «καναπέ», καθώς παραμένουν ο Παύλος Σταματόπουλος, η Νάνσυ Παραδεισανού και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ενώ προστίθεται ο Σάββας Πούμπουρας. Η παρουσιάστρια έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της για τις 8 Οκτωβρίου.

Η Φαίη Σκορδά πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους συνεργάτες της σε γνωστό εστιατόριο, όπου και έκαναν μια χαλαρή κουβέντα. Το κλίμα ήταν ευχάριστο, ενώ αναφορά έγινε και στην απουσία του Γιώργου Λιάγκα, καθώς οι «παλιοί» τον είχαν συνηθίσει δίπλα στη Φαίη. Το «Πρωινό» επιστρέφει τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου!

Τέλος, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, η Ελένη Μενεγάκη, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή στη μικρή οθόνη με την ομάδα της, επίσης στις 3 Οκτωβρίου. Οπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του Alpha, η πιο αγαπημένη τηλεοπτική «συνήθεια» ετοιμάζεται για την πιο δυνατή χρονιά της, γεμάτη με κέφι και αισιοδοξία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!