Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έρημος τόπος τα γραφεία του Mega! (ΦΩΤΟ)

Eικόνες που προκαλούν θλίψη, στενοχώρια αλλά και θυμό για το τέλος ενός καναλιού που έγραψε ιστορία μπορεί να αντικρύσει κάποιος στο κτήριο του άλλοτε κραταιού MEGA.

Τα γραφεία του καναλιού είναι πλέον άδεια, οι υπολογιστές κλειστοί, στις αίθουσες σύνταξης δεν υπάρχει άνθρωπος και οι κρεμάστρες έμειναν εκεί για να θυμίζουν πως μέχρι πριν λίγες μέρες εκεί κρέμονταν τα ρούχα των παρουσιαστών.

Αυτή είναι σήμερα η εικόνα του άλλοτε «μεγάλου καναλιού».

Από την άλλη οι εργαζόμενοι του καναλιού, ισχυρόζονται πως το MEGA δεν κλείνει, αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega:

«Τις τελευταίες μέρες δημιουργείται εσφαλμένα η εντύπωση ότι το Mega κλείνει επειδή συνάδελφοί μας επέλεξαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι, εξακολουθούμε να παλεύουμε για να μείνει το κανάλι ανοιχτό. Ως αποτέλεσμα ο σταθμός είναι πρώτος σε τηλεθέαση διασφαλίζοντας έτσι σημαντικά διαφημιστικά έσοδα.

To Mega αμφισβητεί τη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αξιοποιώντας τα νομικά του όπλα. Παράλληλα διεκδικεί από τις τράπεζες τα συσσωρευμένα έσοδα του από τον Μάρτιο του 2016, που υπερβαίνουν τα 20 εκατ. Ευρώ. Συνεχίζοντας να δουλεύουμε κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας μας. Ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας επιβραβεύει με την προτίμηση και τη στήριξή του κρατώντας το Mega ψηλά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!