Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πόλος έλξης το περίπτερο του Ομίλου «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στην 81η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Ισχυρό στίγμα έδωσε ο Ομιλος των «Παραπολιτικών» στα εγκαίνια και τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της 81ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το εντυπωσιακό και πλήρες περίπτερο του Ομίλου, που δεσπόζει στην είσοδο της Εκθεσης, έγινε πόλος έλξης όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά και για τους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου και των παραγωγικών φορέων που έδωσαν το «παρών». Εκτός από την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», την… επίσημη αγαπημένη του Σαββάτου, επί της… υποδοχής ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1, η καθημερινή «Freddo», η «Επένδυση», η «ΑγροBusiness», η «Κιβωτός της Ορθοδοξίας», το «Καρφί» και, φυσικά, το parapolitika.gr, το πρώτο συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης συνταγής όλων αυτών των χρόνων.

Μεταξύ άλλων, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πέρασαν από το περίπτερο και συνομίλησαν με τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, τον διευθυντή Εμπορικής Ανάπτυξης του Ομίλου, Γιάννη Παππά, και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, ο βουλευτής της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων στην Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Επίσης, ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρώην υφυπουργός Σπύρος Βούγιας, ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εργων και πολιτευτής της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Μανεσιώτης, και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!