Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μελίνα Κυριακοπούλου: Τι κάνει σήμερα η «Φρίντα» από το «Παρά Πέντε»; (ΦΩΤΟ)

melina00-682x368

Τι έκανε μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη και με τι ασχολείται πλέον;

Η ελαφρόμυαλη ξαδέλφη του Φώτη (Αργύρης Αγγέλου) και συμπαρουσιάστριά του στα προγράμματα του «TηλεΒΟΑ» έγινε τραγουδίστρια! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και της Δήμητρας Δάρδα, η Μελίνα Κυριακοπούλου, που έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό ως «Φρίντα Παπαπαρασκευά» στην κωμική σειρά «Στο παρά πέντε», που άφησε εποχή, εννέα χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή της στο «γυαλί» έκανε μια ελαφριά στροφή στην καριέρα της και ανέβηκε στο πάλκο. Αυτό ήταν και το όνειρό της, αφού από μικρή σπούδαζε μουσική. Με την αισθαντική φωνή της σήμερα τραγουδάει για την αγάπη και τον έρωτα. Δεν απαρνήθηκε την υποκριτική, όμως μέχρι να της γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση απολαμβάνει τις νότες και τις μαγικές βραδιές μπροστά στο κοινό της, σε μικρές, «ψαγμένες» σκηνές της Αθήνας, όπου αποθεώνεται.

Η Μελίνα Κυριακοπούλου, η μπριόζα ηθοποιός, που φοιτούσε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, την Αγγελική Λάμπρη και τον Μάριο Αθανασίου στο ίδιο τμήμα της δραματικής σχολής, η λαμπερή αρτίστα με το αστείρευτο χιούμορ, «ανοίχτηκε» σε μελωδικά μονοπάτια. Παρά τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που της χάρισε για δύο χρόνια (2005-2007) η επιτυχημένη κωμική σειρά του συμφοιτητή της, η ηθοποιός δεν εξαργύρωσε την επιτυχία της με συμμετοχές σε αδιάφορους ρόλους σε τηλεοπτικές παραγωγές του… συρμού. Είπε αρκετά «όχι» σε επόμενες συνεργασίες, γεγονός που της βγήκε σε καλό, αφού η χάρη και το ταλέντο της έφτασαν μέχρι το Χόλιγουντ.

Η επιστροφή στα θρανία του Εθνικού Ωδείου «Μανώλης Καλομοίρης» για την ολοκλήρωση των μουσικών σπουδών της στο σύγχρονο τραγούδι (ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο), με καθηγήτρια τη Φιλιώ Επιφανείου, της χάρισε τον περασμένο Ιούνιο το πτυχίο της στο τραγούδι, γεγονός που η ίδια ανακοίνωσε περιχαρής στα social media. Εκτός από ένα γλυκό πρόσωπο, η ηθοποιός διαθέτει και μεγάλη καρδιά, πίστη στη φιλία, αλλά και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. «Προσφέρω εθελοντικά τη βοήθειά μου στον «Θεόφιλο» – Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας και Στήριξης στην Πολύτεκνη Οικογένεια, και επίσης είμαι μέλος δύο πολιτιστικών διαδημοτικών συλλόγων. Ο ένας είναι οικολογικού χαρακτήρα και ενεργεί για την προστασία της υγείας του πολίτη και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες, και ο άλλος αγωνίζεται και παίρνει πρωτοβουλίες σε θέματα πολιτισμού» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η ερμηνεύτρια.

Μελίνα Κυριακοπούλου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!