Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτοί παίρνουν τις άδειες: Μαρινάκης, Αλαφούζος, Καλογρίτσας, Κυριακού

kanalarxes-708

Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Καλογρίτσας, Κυριακού (ΑΝΤ1),είναι οι νέοι καναλάρχες, αφού κατάφεραν να πλειοδοτήσουν στις δημοπρασίες που έγιναν για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Η διαδικασία χαρακτηρίστηκε μαραθώνια, αφού οι υποψήφιοι καναλάρχες και τα μέλη της επιτροπής παρέμειναν έγκλειστοι στο κτίριο της ΓΓΕΕ από το πρωί της Τρίτης έως τώρα! Ακόμη και ο πλειοδότης της πρώτης άδειας, παρότι δεν συμμετείχε στη διαδικασία που επαναλήφθηκε για τις τρεις επόμενες άδειες, παρέμεινε έγκλειστος λόγω του συμφώνου εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας!

 

Από τους οκτώ υποψηφίους, οι τέσσερις εκπροσωπήθηκαν από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους (Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, Βαγγέλης Μαρινάκης για την ALTER EGO, Ιβάν Σαββίδης για την DIMERA και Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία) ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις καθοδηγήθηκαν από τους Γενικούς Διευθυντές τους (Πάνος Κυριακόπουλος για τον Ανεξάρτητο Πάροχο, Κάρολος Αλκαλάι για το STAR, Κώστας Κιμπουρόπουλος για τον ΣΚΑΪ και Δημήτρης Φουρλεμάδης για τον ALPHA).

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!