Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάσος Χαλκιάς: «Ήταν η τύχη μου τέτοια να γίνω γνωστός ως «ο Σάκης ο υδραυλικός»

Η καριέρα του Τάσου Χαλκιά απογειώθηκε με το «Love sorry».

«Ήταν η τύχη μου τέτοια να γίνω γνωστός ως «ο Σάκης ο υδραυλικός», ακόμη και στο πιο μικρό χωριό της Ελλάδας. Η Ελένη Μαβίλη είχε την εξυπνάδα να αντιληφθεί από τότε την έλλειψη ενός αρσενικού, το οποίο υποστήριζε ο Σάκης. Του λεβέντη με την υπερηφάνεια. Το 1993 προωθούνταν ένα είδους «ερμαφρόδιτου άνδρα» στην τηλεόραση, περισσότερο για χλευασμό. Εμένα δεν με πειράζει το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Αλλά δεν θέλω ούτε να σατιρίζεται για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ούτε να προωθείται ως πρότυπο. Η σεναριογράφος έφτιαξε έναν ήρωα παλικάρι» τόνισε στην Espresso.

-Ποιες ήταν οι πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που δεχτήκατε;

«Είχα λάβει 20.000 γράμματα. Διάβαζα από ερωτικές εξομολογήσεις μέχρι απλά συγχαρητήρια. Μερικές κοπελιές, αν και ήξεραν ότι ήμουν παντρεμένος, ήθελαν να βγούμε ραντεβού. Το πιο απίστευτο ήταν όταν μια γυναίκα από την Κρήτη μού έστειλε ένα γράμμα, στο οποίο έγραφε ότι έφτιαξε η ερωτική ζωή με τον άνδρα της, επειδή εκείνος την έβλεπε να μη χάνει επεισόδιο του «Love sorry».

Τον είχε κάνει να ζηλέψει με το να μαγνητοσκοπεί τα επεισόδια της σειράς στο βίντεο και να τα βλέπει ξανά και ξανά. Μέσα από το γράμμα της με ευχαριστούσε που ο σύζυγός της εκδηλώθηκε επιτέλους και τη διεκδίκησε σεξουαλικά. Ούτε αυτόγραφο μου ζήτησε ούτε τίποτε. Αφού ο παραγωγός Νίνος Ελματζιόγλου το είχε διαβάσει και είχε μείνει άφωνος. Εμένα με ευχαρίστησε αυτή η σειρά, γιατί έγινα με ωραίο τρόπο γνωστός, δηλαδή με αγάπη που πέρασε σταδιακά από το «Γεια σου, Σάκη» στο «Γεια σας, κύριε Χαλκιά».

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!