Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέλος ο Λιάγκας από το «Πρωινό»; Δείτε ποιοι θα είναι στο πλευρό της Σκορδά (VIDEO)

Ένα από τα θέματα του καλοκαιριού όσον αφορά στην τηλεοπτική επικαιρότητα είναι σίγουρα το μέλλον της εκπομπής Το Πρω1νό.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Λιάγκας αποχωρεί από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που εδώ και έξι χρόνια υπηρετεί και το τιμόνι αναλαμβάνει μόνη της η Φαίη Σκορδά.

Όπως είναι γνωστό από την εκπομπή έχουν αποχωρήσει η Μαρία Ηλιάκη την οποία θα βλέπουμε στη συχνότητα του Alpha μαζί με το Νίκο Μουτσινά και ο Άρης Καβατζίκης.

Ποιοι όμως προστίθενται στην εκπομπή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου στην εκπομπή «Πρωινούλι» Γιώργου Μπέζα στην αρχισυνταξία παραμένει η Ελεάννα Τρυφίδου παρά τις φήμες περί αποχώρησής της και τη θέση της βοηθού της αναλαμβάνει η Βένια Καραγιάννη, η επί χρόνια υπεύθυνη καλεσμένων της Ελένης Μενεγάκη.

Στη δημοσιογραφική ομάδα έρχεται ο Νίκος Παρτσώλης, παλιός συνεργάτης και φίλος της Φαίης Σκορδά από την εποχή του Alter. Ο δημοσιογράφος φέτος βρισκόταν στην ομάδα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Για το πάνελ της Φαίης Σκορδά αναζητούν έναν άντρα και μια γυναίκα οι οποίοι θα δώσουν αέρα ανανέωσης στην εκπομπή και θα ενισχύσουν το ειδησεογραφικό – ρεπορταζιακό κομμάτι του Πρω1νό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικρατέστερος άντρας για να βρίσκεται δίπλα στην Φαίη είναι ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης ο οποίος μας καλημέριζε κάθε πρωί από τη συχνότητα του Έψιλον και την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έχει ήδη κάνει ραντεβού με το κανάλι και τους παρουσιαστές και το μόνο που μένει είναι οι τελικές υπογραφές.

https://youtu.be/5C-iyjC8Jao

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!