Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άννα Ανδριανού: «Στο 2ο κύκλο των 9 μηνών, θα δούμε…»

Η Άννα Ανδριανού υπογράφει το σενάριο για την σειρά, 9 Μήνες. Έχει όμως αποφασίσει πώς τελικά θα εξελιχθούν οι ιστορίες των ηρώων της;

«Πάντα το κάνω αυτό, όπως αν πάρεις ένα τρένο, ξέρεις ποιος είναι ο προορισμός. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι σειρές -και θεωρώ ότι ξεγελάνε τον τηλεθεατή- όταν γίνονται πράγματα απλώς για να γίνουν. Για μένα, οι αγαπημένες ιστορίες έχουν από πίσω μια εξίσωση και οι ήρωες, μέσα από μία ή περισσότερες δοκιμασίες, καταλήγουν καλύτεροι ή χειρότεροι σαν άνθρωποι. Στο 2ο κύκλο των “9 μηνών”, θα δούμε πώς θα ολοκληρωθούν οι χαρακτήρες μέσα από όσα βίωσαν» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

Όσο για το αν την επηρεάζει το τι πιθανόν θέλει να δει το κοινό, απάντησε:

«Οχι, καθόλου. Δεν μπορεί ένας σεναριογράφος να γράφει ψάχνοντας τι προσδοκά ο θεατής. Αυτό που θέλει αληθινά το κοινό είναι να το εκπλήξεις και να του δώσεις κάτι αληθινό, που βγαίνει από την ψυχή σου. Αυτό είναι που ικανοποιεί βαθύτερα το θεατή και όχι το αν ένας ήρωας θα παντρευτεί ή θα χωρίσει. Θα σας πω κάτι που ίσως σας σοκάρει… Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για την επιτυχία, δεν με αφορά. Με αφορά να κάνω κάτι που πρώτα να αρέσει σε μένα, να το πιστεύω και να μην ντρέπομαι γι’ αυτό, κι από εκεί και πέρα να μην πάει άπατο, να σταθεί αξιοπρεπώς. Πίσω από τις σειρές μου, υπάρχει μια στάση ζωής, η δική μου στάση ζωής».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!