Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Μπακοδήμου: To προγραμματισμένο ραντεβού με τη διοίκηση του Star και το δοκιμαστικό για γνωστό reality show (VIDEO)

Μπορεί το «ΦΜ Live» να έριξε αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, φαίνεται όμως πως πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες επαγγελματικές συζητήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη που το παρουσίασε στην εκπομπή «Με το Καλημέρα», η Μαρία Μπακοδήμου είχε την περασμένη Τετάρτη προγραμματισμένο ραντεβού με τη διοίκηση του Star που όμως ματαιώθηκε. Ανέβαλαν λοιπόν το ραντεβού τους για σήμερα στο οποίο μάλιστα πρόκειται να συζητήσουν το σενάριο της παρουσίασης του πρωινού προγράμματος 8-10.

Μεγάλη έκπληξη όμως προκάλεσε η πληροφορία που θέλει την οικοδέσποινα του» ΦΜ Live» να έχει κάνει δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «shopping monsters», του reality show που θα προβληθεί στο κανάλι του Star. Το concept του reality show έχει να κάνει με τον χώρο της μόδας. Συγκεκριμένα δίνονται χρήματα σε απλές γυναίκες προκειμένου να ψωνίσουν και να μεταμορφώσουν την εξωτερική τους εικόνα.

 

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!