Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Emmy 2016: Σαρώνει το Game Of Thrones με 23 υποψηφιότητες (VIDEO)

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα 68α βραβεία Emmy που θα αναδείξουν τους νικητές τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το Game Of Thrones, η σειρά που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κάνει ό,τι και στο παρελθόν. Σαρώνει.

“O χειμώνας έρχεται -ξανά!” σχολιάζει η Guardian για την κυριαρχία του έκτου κύκλου της εποποιίας με τις 23 υποψηφιότητες. Ωστόσο, φέτος το GoT έχει μια υποψηφιότητα λιγότερη από τις 24 συνολικά που είχε προταθεί πέρσι -από τις οποίες κέρδισε τις 12!

Άλλο σόου που απολαμβάνει την εκτίμηση της βιομηχανίας του θεάματος το δικαστικό δράμα “The People v OJ Simpson” με 22 συνολικά υποψηφιότητες, ένα ρεκόρ που έχει να συμβεί από το 1995, όταν το ιατρικό δράμα “Στην Εντατική” διεκδικούσε περισσότερες από 20 διακρίσεις στην πρώτη σου σεζόν.

Το HBO είναι ακόμη μια φορά το δίκτυο με τις περισσότερες υποψηφιότητες συγκεντρώνοντας συνολικά 94 υποψηφιόττητες. Πέρσι ήταν 125 στο σύνολο τους.

Bonus η Beyoncé που ίσως κερδίσει το δικό της Emmy για το οπτικοποιημένο album τηςLemonade. Το φιλμ της κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες.

https://www.facebook.com/televisionacad/videos/10153723873158193/

Πηγή: Cnn

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!