Γιάννης Κρητικός: Δείτε τι αποκάλυψε για τον τελικό του YFSF!

Ο Γιάννης Κρητικός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το YFSF.

Ένα βήμα πριν από τον τελικό του YFSF. Το περίμενες πως θα φτάσεις ως εδώ;

«Για μένα, είναι μια μεγάλη επιβράβευση που πέρασα στον τελικό, επειδή ο κόσμος και η ψηφοφορία με κρατούσαν σε υψηλές θέσεις. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο σίγουρα θα ήθελα να βγω πρώτος κάποια στιγμή. Εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ο κόσμος θα αποφασίσει σε ποιον θα δώσει την πρωτιά. Καλή επιτυχία σε όλους μας!»

Το έβλεπες πάντα σαν παιχνίδι;

«Δεν το είδα ποτέ ανταγωνιστικά και ίσως ήταν και αυτός ο λόγος που δεν πήρα την πρωτιά ποτέ. Εγώ το βλέπω σαν ένα παιχνίδι με έναν κοινωφελή σκοπό. Κοιτούσα να είμαι εγώ καλός για μένα και να αρέσει στον κόσμο η εμφάνιση μου».

Νιώθεις πικρία που δεν πήρες την πρώτη θέση σε κάποιο live;

«Έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό πολλές φορές. Δεν θεωρώ ότι είμαι αδικημένος. Ίσως κάποιες φορές θα μπορούσα να είχα πάρει την πρωτιά και δεν την πήρα γιατί κάποιος παίκτης κρίθηκε πως ήταν καλύτερος από εμένα. Κερδισμένος νιώθω από όλο αυτό, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα».

Τι αποκόμισες από αυτή την εμπειρία;

«Γνώρισα καινούργιους ανθρώπους, μπήκα σε ένα σόου με μεγάλη τηλεθέαση, και έτσι θα γνωρίσει ο κόσμος ποιος είμαι. Δεν έχασα κάτι σ’ αυτό το παιχνίδι, κερδισμένος είμαι»

Ποια ήταν η αγαπημένη σου μεταμφίεση;

«Νομίζω ότι η πιο δυναμική μου εμφάνιση ήταν σαν Ηλίας Κόζας από τους Koza Mostra. Ξεπέρασα τον εαυτό μου. ‘Ετρεχα στον δρόμο και τραγουδούσα για να έχω καλές αναπνοές. Αγαπημένη μου, όμως, εμφάνιση είναι σαν Βασίλης Παπακωνσταντίνου».

Να περιμένουμε να δούμε ανατρεπτική εμφάνιση στον τελικό από εσένα;

«Θα είναι ανατρεπτική, γιατί δεν θα έχει κανένα χιουμοριστικό στοιχείο. Θα είναι κάτι σοβαρό. Είναι κάτι τελείως κόντρα σε ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα»