Η επίθεση του Λιάγκα στην Φουρειρα:«Είπε ψέματα ότι δεν είναι από την Αλβανία! Υπερφίαλη»! (VIDEO)

Μετα τις δηλώσεις της τραγουδίστρια οτι ήθελε να παίξει στην Επίδαυρο, οι καλλιτέχνες αντέδρασαν αρνητικά. Ένας απο αυτούς ήταν και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποιος δήλωσε στην κάμερα του Πρωινό: «Η Επίδαυρος πρέπει να κλείσει και να σταματήσουν οι άνθρωποι να της συμπεριφέρονται σαν να είναι ένα θεατράκι. Η Επίδαυρος είναι ένα πολύ σοβαρό μνημείο από την αρχαιότητα και πρέπει να παραμείνει ένα μνημείο, αρχαιολογικός χώρος και μουσείο, τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζουμε στην Επίδαυρο, κανένας απολύτως! Είμαι της άποψης ότι οι αρχαιολογικοί χώροι πρέπει να παραμένουν αρχαιολογικοί χώροι. Εκτάκτως μπορεί να συμβαίνουν εκδηλώσεις. Στον Παρθενώνα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πηγαίναμε να κάνουμε καραγκιοζιλίκια με χλαμύδες επειδή έτυχε να είναι στο κέντρο της πόλης. Το σεβόμαστε. Κατά τον ίδιο τρόπο πρέπει να σεβαστούμε και την Επίδαυρο. Έχω δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες σε συναδέλφους μου οι οποίοι θεωρούν ότι είναι απευθείας κληρονόμοι του Ευριπίδη».

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανέφερε: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κόβει τα όνειρα κανενός. Είμαι ένα παιδί που έκανα όνειρα πολύ μεγάλα εκεί που ήμουν και βρισκόμουν κι όταν ήρθα εδώ. Όνειρα που κάποιοι γελούσαν όταν τους τα έλεγα. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει όνειρα, όποια κι αν είναι αυτά. Αν έβγαζα μια ανακοίνωση στο twitter “θέλω να παίξω στην Επίδαυρο”, θα το καταλάβαινα αυτό. Όταν έρχεται ένας δημοσιογράφος και σου λέει “θα ήθελες να κάνεις αυτό;”, να του πω όχι; Δεν σκέφτηκα ότι το όνειρό μου είναι αυτό. Σκέφτηκα ότι με πολύ δουλειά μπορείς να κάνεις πράγματα στη ζωή σου που δεν φαντάζεσαι. Έχω κάνει μαθήματα υποκριτικής».

Αυτά άκουσε ο Γιώργος Λιάγκας και έγινε έξαλλος: «Για να μην τρελαθούμε τώρα, νομίζω ότι τη συμβουλεύουν λάθος το κορίτσι αυτό. Πολύ λάθος. Αποκτά στρεβλή δημοσιότητα. Το όνειρό σου είναι θεμιτό, δεν το λες όμως. Η σεμνότητα επιβάλει να πεις όχι. Είπε ψέματα ότι δεν είναι από την Αλβανία επειδή ντρεπόταν. Το διόρθωσε μετά. Υπερφίαλη! Έκανε λάθος για μένα και στην αρχή που δεν έλεγε την καταγωγή της. Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που είμαστε, για την καταγωγή μας, γι’ αυτά που έχουμε κάνει».

https://www.youtube.com/watch?v=jWK-__BGFH4