Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Stan: Μιλάει για την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Παντελίδης και συγκλονίζει! (VIDEO)

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε πρώτη φορά για τον φίλο του Παντελή Παντελίδη και τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή.

«Ήμασταν ίδιας γενιάς παιδιά, που ξεκινήσαμε πάνω κάτω μαζί. Δεθήκαμε αρκετά. Ένιωσα τόσο πολύ ευάλωτος όταν «χάθηκε» ο Παντελής γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε χαρακτηριστικά o Stan και τόνισε:«Εκείνη την ημέρα πραγματικά ήταν σαν εφιάλτης, που, ακόμα και τώρα, πολλές φορές, όταν το σκεφτώ γυρνάει πίσω και παγώνουν όλα, παγώνει ο χρόνος. Είναι η πρώτη φορά που έχασα κάποιον πολύ κοντινό μου άνθρωπο, κοντά στη δική μου ηλικία».

Και έστειλε το μήνυμά του: «Επειδή έχω μάθει να σέβομαι την οικογένεια και σέβομαι πολύ και την οικογένεια του Παντελή δεν ήθελα ποτέ να μιλήσω και ούτε και τώρα θέλω. Εύχομαι στους ανθρώπους να είναι πολύ δυνατοί γιατί καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα. Μακάρι ο κόσμος να συνεχίσει να αγαπάει τα τραγούδια του, να μην ξεχαστεί και να τον θυμόμαστε όλοι έτσι όπως μας διασκέδαζε με τις πλάκες του και με όλα του τα καλά».

https://www.youtube.com/watch?v=o_pA_7yN3qM

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!