Συμμαθητές: Το συγκλονιστικό φινάλε και το πρόσωπο έκπληξη (ΦΩΤΟ)

Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ», όλοι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται μπροστά σε βασανιστικά διλήμματα… Οι αποφάσεις και οι επιλογές τους θα είναι καθοριστικές και οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και καταλυτικές δημιουργώντας ένα άκρως ανατρεπτικό φινάλε!

Μεγάλη έκπληξη στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου είναι η επανεμφάνιση της Πηνελόπης Ανστασοπούλου και η guest εμφάνιση της Λουκίας Παπαδάκη, σε έναν διαφορετικό ρόλο! Η παρουσία της θα βοηθήσει την Μαριλένα, τον Ανδρέα και την οικογένεια Κουλούρη να πάρουν πίσω την εταιρεία τους από τον έλεγχο της Ίριδας στο συνταρακτικό φινάλε των Συμμαθητών.

Ποια συγκλονιστικά γεγονότα θα συμβούν στην αγαπημένη μας σειρά;

Η Μαριλένα θα χρειαστεί να διαλέξει ανάμεσα στον Ανδρέα και την κληρονομιά του πατέρα της καθώς δέχεται μια περίεργη πρόταση από την Ιριδα.

Η Βάλια θα χρειαστεί να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα. Θα πρέπει την ίδια μέρα ή να σταθεί στην καλύτερη της φίλη ή να πάει να βρει τον Φρίντομ και να σώσει τον έρωτα της μαζί του.

Και η Τατιάνα θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον γάμο της με τον Παύλο και την σωτηρία της Κούλντογκ. Αν ο γιος της Τατιάνας είναι παιδί του Αριστείδη, έχει δικαιώματα στις μετοχές της Κούλντογκ, και ως νέος μέτοχος καταργεί την πλειοψηφία της Ίριδας.

Σήμερα το τελευταίο διπλό επεισόδιο της σεζόν στις 10:15 το βράδυ.

MARK0013 MARK0362 MARK0790 MARK0908