Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέλος το ΦΜ Live; Η ατάκα- απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου on air! (VIDEO)

Ένας ιδιαίτερος διάλογος ανάμεσα στα μέλη της ομάδας του ΦΜ Live πραγματοποιήθηκε χθες κατά την διάρκεια της εκπομπής. Μέσα από αυτόν μάλιστα φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν και οι όποιες φήμες και δημοσιεύματα υπήρχαν, για το τέλος της εκπομπής.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεκίνησε λοιπόν να μιλά για τα «τηλεοπτικά κουτσομπολιά», που προκύπτουν αυτό το διάστημα του χρόνου. Τότε παρενέβη λοιπόν η Μαρία Μπακοδήμου. «Από χθες ξεκίνησαν. Μάθαμε, μάθαμε…», ανέφερε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να συμφωνει για όσα προέκυψαν για την Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια λοιπόν τον διόρθωσε και είπε: «Δεν λέμε για τη Ρούλα, για εμάς μάθαμε!».

Λίγο αργότερα, ξεκίνησαν τα τηλεοπτικά κουίζ της εκπομπής. Όταν λοιπόν έδωσαν την ερώτηση στον Φώτη, η Μαρία διαμαρτυρήθηκε και είπε με νόημα: «Δεν ντρέπεστε καθόλου. Θα καταγγείλω ότι ένας λόγος που σταματάει αυτή η εκπομπή, είναι η αδικία που υπόκειμαι».

Η ατάκα αυτή της Μαρίας, φαίνεται πως έρχεται να επιβεβαιώσει όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα. Αξίζει να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο και των δύο παρουσιαστών με το κανάλι λήγουν το καλοκαίρι, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα της RealLife οι ιθύνοντες του καναλιού και οι παρουσιαστές, έχουν συμφωνήσει πως η εκπομπή έχει κάνει τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να κατεβάσει αυλαία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!