«ΦΜ Live»: Τέλος εποχής για την εκπομπή του Star;

Όπως είναι γνωστό, τα συμβόλαια της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου,  ολοκληρώνονται φέτος το καλοκαίρι με το κανάλι του Star. Όπως είναι λογικό, προκύπτουν απορίες για το μέλλον της εκπομπής «ΦΜ Live».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real», αναφέρεται πως κατά πάσα πιθανότητα έχει φτάσει το τέλος εποχής για το «ΦΜ Live».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει τα εξής: «Μετά από πορεία τεσσάρων ετών, το καθημερινό μαγκαζίνο του Star με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται ότι διανύει την τελευταία του σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι ιθύνοντες του καναλιού όσο και οι παρουσιαστές συμφωνούν ότι η εν λόγω εκπομπή με τον χιουμοριστικό σχολιασμό των τηλεοπτικών δρώμενων έχει κάνει τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να κατεβάσει ρολά. Το «ΦΜ Live» θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό στις 8 Ιουλίου. Παράλληλα, φέτος το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου με το Star. Το αν θα ανανεωθεί έχει άμεση σχέση με το αν θα βρεθεί κάποιο καινούργιο πρότζεκτ για τους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι, μετά από επτά χρόνια στο κανάλι, θεωρούνται σχεδόν “ιδρυτικά” μέλη του».