Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποια εκπομπή του Star πήρε το πράσινο φως για του χρόνου;

H εκπομπή κέρδισε τους τηλεθεατές την φετινή χρονιά έτσι πήρε το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους παίκτες, που ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκλησή μας και διαγωνίστηκαν για αυτόν τον ωραίο σκοπό» λέει στο «TV Έθνος» ο γνωστός σεφ.

«Στο “Blind Taste” γνώρισα ανθρώπους ξεχωριστούς. Ζήσαμε χαρούμενες στιγμές και φτιάξαμε νόστιμες συνταγές. Ευχαριστώ πολύ τους τηλεθεατές, που αγκάλιασαν το παιχνίδι, την παραγωγή και το κανάλι, που με στήριξαν. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και δίνουμε ραντεβού το φθινόπωρο για νέες μαγειρικές περιπέτειες», καταλήγει.

Τα τηλεοπτικά του μαγειρέματα μέσα από τη συχνότητα του Star θα συνεχίσει ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, καθώς η εκπομπή «Blind Taste» πήρε το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν.

Η… μάχη της κατσαρόλας την τελευταία εβδομάδα του παιχνιδιού μαγειρικής διαφέρει από τις προηγούμενες καθώς γνώριμοι παίκτες συναντώνται ξανά στο πλατό. Αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι, που εμπιστεύονται τις μαγειρικές τους ικανότητες με… κλειστά μάτια, επιστρατεύουν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τους καλεί ξανά να μαγειρέψουν, να βαθμολογήσουν και ο νικητής να προσφέρει το έπαθλο των 1.000 ευρώ στο ίδρυμα της επιλογής του.

250915145719_9293

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!