Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Soraya Montenegro επιστρέφει στην τηλεόραση! (VIDEO)

Μια από τις αγαπημένες κακές των Μεξικάνικων σαπουνόπερων, η πανούργα Soraya Montenegro, την οποία υποδυόταν η Itatí Cantoral, θα εμφανιστεί ξανά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, μέσα από την σειρά του Netflix, Orange is the New Black.

Πριν από λίγες ήμερες, η ίδια η όμορφη ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα παίξει ξανά τον ρόλο της Soraya, από τη γνωστή σειρά María La Del Barrio, για μια σκηνή για την προώθηση του τέταρτου κύκλου της παραπάνω αμερικανικής σειράς. Φαίνεται ότι θα αναπαραστήσει ξανά τη δημοφιλή σκηνή όπου τρελαίνεται και επιτίθεται στην ανάπηρη θετή της κόρη, τον χαρακτήρα της οποίας θα παίξει η Adriana Welter, ενώ θα μαχαιρώσει και έναν ακόμα χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την Cantoral, η ιδέα της «ανάστασης» της Soraya είναι απίστευτη, καθώς θα βάλουν επιτέλους στην φυλακή την απόλυτη «κακιά» των μεξικάνικων σειρών. Ο ρόλος αυτός θα υιοθετηθεί από το Orange is the New Black, το οποίο θα κάνει τη Soraya δολοφόνο.

Ο χαρακτήρας αυτός πήρε ιδιαίτερη δημοτικότητα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, όπου οι χρήστες που έχουν παρακολουθήσει τη σειρά που εμφανίστηκε, φτιάχνουν συνεχώς διάφορα memes με εκείνη. Τελικά, όλο αυτό προφανώς και έφερε θετικά αποτελέσματα για την Cantoral. Η ίδια λέει ότι νιώθει ευγνώμων που έπαιξε αυτόν τον χαρακτήρα και που οι νεότερες γενιές γνωρίζουν για αυτήν ακριβώς για αυτό το λόγο, όπως και παραδέχεται, ότι χάρη στην έκρηξη που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκείνη έχει πολλές προτάσεις για δουλειά.

Όσο για την τέταρτη σεζόν του Orange is the New Black, που θα περιέχει και άλλες λατίνες ηθοποιούς, θα κάνει την πρεμιέρα της στις 17 Ιουνίου.

Απολαύστε όμως λίγη Soraya από τα παλιά στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: e-radio

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!