Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«9 μήνες»: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν! Η Φαίη Ξυλά εντάσσεται στο καστ!

Στο καστ της επιτυχημένης καθημερινής σειράς της Άννας Αδριανού, “9 Mήνες”, που μεταδίδεται από το Star καθημερινά, στις 17:50, εντάσσεται η Φαίη Ξυλά!

Η γοητευτική ηθοποιός θα υποδυθεί μια γιατρό, τη Σοφία, η οποία φτάνει από την Ελλάδα στην Κύπρο, με ένα μικρό παιδί. Αν και νεαρή στην ηλικία, η Σοφία διαθέτει επιστημονικό κύρος και εμπειρία, και αναλαμβάνει τη θεραπεία του Μάνου, που κινδυνεύει να αποβάλλει το μόσχευμα.

Η Σοφία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Μάνου καθώς τους ενώνει ένα τραγικό μυστικό από το παρελθόν. Υπάρχει ανάμεσα τους ένα ζήτημα ζωής και θανάτου, το οποίο θα φέρει τη Σοφία στο ακραίο δίλημμα αν θα σώσει τη ζωή του Μάνου ή αν θα τον καταστρέψει. Μάλιστα, αυτή η γυναίκα θα αποδειχθεί μοιραίο πρόσωπο και θα επηρεάσει τις εξελίξεις στη ζωή του Μάνου, αλλά και στις ζωές της Μαρίνας και της Έλσας.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, το σίγουρο είναι ότι ήρθα για να μείνω, δεν θα φύγω εύκολα. Έχω να κάνω με τη ζωή του Αλέξανδρου Σταύρου, του Μάνου στο σίριαλ, θα μπω στη ζωή του και μάλλον θα δεθούμε για αρκετό καιρό», είπε, κατά την άφιξή της στην Κύπρο για τα γυρίσματα, η ηθοποιός και συνέχισε: «έχω παρακολουθήσει πολύ λίγο τη σειρά γιατί δούλευα και δεν προλάβαινα να δω το σίριαλ, αλλά όσο το είδα μπόρεσα να καταλάβω ότι είναι μια πολύ καλή σειρά και φυσικά είναι και η Άννα Αδριανού πίσω από όλο αυτό, που την εκτιμώ αφάνταστα και έχω ξαναδουλέψει μαζί της και ξέρω με τι έχω να κάνω. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να περιμένω».

Η Φαίη Ξυλά είναι μία από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο νέος κύκλος επεισοδίων του “9 μήνες”, που θα μεταδοθεί τη σεζόν 2016-2017.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!