Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαγγέλης Περρής: Όλα όσα είπε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Θέμο (VIDEO)

Ο γνωστός δημοσιογράφος, από τη Σύρο που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, μίλησε στο μικρόφωνο της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Στην ερώτηση της Νάνσυς Παραδεισανού αν του έχει λείψει ο Θέμος Αναστασιάδης και το “ΌΛΑ”, η απάντησή του ήταν: «Όχι. Αλήθεια το λέω. Είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς, δένομαι με τα πάντα. Σε αυτό περίμενα ότι θα υποφέρω, ότι θα ακούσω τη μουσική και θα βάλω τα κλάματα. Δε συνέβη».

«Με τον Θέμο δεν βρισκόμαστε. Τυχαία βρεθήκαμε στην πρεμιέρα στο ασανσέρ. Αυτή ήταν η τελευταία μας κοινή συνάντηση. Μιλήσαμε, του ευχήθηκα για την εκπομπή, είπε να τα πούμε, δεν τα είπαμε, υπάρχουν προφανώς άλλοι ρυθμοί, οπότε ούτε εγώ το ήθελα γιατί θα ήταν σαν να προσπαθούμε να βρεθούμε κάτω από συνθήκες που δεν είχαν ωριμάσει για να τις αποδεχτούμε», πρόσθεσε.

Ο Βαγγέλης Περρής άφησε και αιχμές για το περιεχόμενο των πρωινών εκπομπών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα έκανα ένα πρωινό, το οποίο να μην είναι το συγκεκριμένο… μαγειρική, προωθούμε κάποια προϊόντα και μετά καμιά τραβηγμένη από τα μαλλιά είδηση. Γιατί αυτό και αναξιόπιστο είναι και απλώς δίνει τη δυνατότητα να βγαίνουν κακίες και όχι πράγματα τα οποία είναι στη ζωή είναι ένας άλλος κόσμος».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=U0_Gp226UJo

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!