Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το «Ταμάμ» επιστρέφει με νέα επεισόδια μετά από διαμαρτυρία των fans της σειράς!

Αρχικά τα στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν αποφασίσει να μη συνεχίσουν για τρίτη χρονιά την επιτυχημένη σειρά«Ταμάμ». Ωστόσο, οι έντονες αντιδράσεις των τηλεθεατών είχε ως αποτέλεσμα ησειρά να επιστρέψει με νέα επεισόδια.

Σύμφωνα με του TV ΖΑΠΙΝΓΚ, εκατοντάδες τηλεθεατές και φανς της σειράς έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν τόσο στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού όσο και στα social media. Όχι μόνο του σταθμού αλλά και σε άλλα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό του. Αποτέλεσμα; «Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πάρα πολύ έντονες και αυτό μας προβλημάτισε σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε», αναφέρει στο περιοδικό στέλεχος του καναλιού και συνεχίζει: «Ναι μεν έχουμε ένα πλάνο για τα projects που θέλουμε να φιλοξενήσουμε στο νέο πρόγραμμά μας, αλλά αν προχωρήσουμε στην “επιστροφή” της σειράς θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μια μερική τροποποίηση».

Από την προηγούμενη εβδομάδα, κιόλας, τα στελέχη του ΑΝΤ1 ξεκίνησαν να επικοινωνούν με τους συντελεστές ότι επιθυμούν και σκέφτονται σοβαρά να εντάξουν τρίτο κύκλο επεισοδίων του «Ταμάμ» στο νέο πρόγραμμά. Φυσικά όλοι απάντησαν θετικά. Ακόμη και κάποιοι ηθοποιοί που ήταν ένα βήμα πριν κλείσουν σε καινούριες παραγωγές.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή η επιθυμία… μετατράπηκε σε οριστικό «πράσινο φως».

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει την παραγωγή 23 καινούριων επεισοδίων που θα καλύψει ολόκληρη τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, το συγγραφικό δίδυμο Βασίλης Ρίσβας-Δήμητρα Σακαλή έχει ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζει πως θα προχωρήσει τον επόμενο κύκλο βάσει των νέων δεδομένων, καθώς επρόκειτο για 23 επεισόδια και όχι για 7-10 όπου θα εστίαζαν περισσότερο στη σχέση της Ελλης και του Τζεμ που φέρνουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτέμβρη και η προβολή της γύρω στον Οκτώβρη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!