Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Βράδυ» (ΦΩΤΟ)

Αυτή την Τετάρτη, ο Θοδωρής Αθερίδης συναντά τον Πέτρο για μία άκρως αντρική κουβέντα. Πολιτική, αθλητικά, πάθη και λάθη. Ο ηθοποιός, πιο χαλαρός από ποτέ, μιλά για τη σχέση του με την κόρη του, παραδίδει μαθήματα ηθοποιίας στον οικοδεσπότη της εκπομπής και δεν λέει όχι στην πρόκλησή του να παίξουν ποδόσφαιρο. Ποιός θα κερδίσει τελικά;

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλά ανοικτά για την προσωπική της ζωή, παραδέχεται τα ελαττώματά της, γυρίζει πίσω στα εφηβικά της χρόνια και αποκαλύπτει ποια ήταν η στιγμή που την έκανε να φοβηθεί για τη ζωή της. Ο Πέτρος την υποβάλλει σε δοκιμασίες και εκείνη ανταποκρίνεται, ακόμα και σαν τερματοφύλακας της… Εθνικής Ελλάδος.

Ο Γιώργος Μπόγρης, λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του με την ομάδα μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος, δίνει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο μπασκετμπολίστας μιλά για το ισπανικό πρωτάθλημα, απαντά στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα και παραδέχεται, για πρώτη φορά δημοσίως, τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης μοιράζεται στιγμές από την εποχή που έκανε επιτυχία στις μεγάλες πίστες και μιλά για τη νέα του ζωή ως πολύτεκνος αλλά και το νέο του επάγγελμα ως ασφαλιστικός σύμβουλος.   Απαντά στις φήμες που τον ήθελαν οδηγό ταξί και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του προκειμένου να αποκτήσουν παιδί.

vrady1070616

bogris070616

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!