Στέργιος Μικρούτσικος: «Ο Ανδρέας είναι ένας ατσαλωμένος άνθρωπος που θα τον επηρεάσουν οι καταστάσεις μέχρι ενός σημείου» (VIDEO)

Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησε για τον πατέρα του, και πώς είναι μετά την οικονομική καταστροφή, στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει βρει πλέον τις ισορροπίες του; «Τις είχε βρει τις ισορροπίες του από τη πρώτη στιγμή. Ο πατέρας μου είναι ένας ατσαλωμένος άνθρωπος που θα τον επηρεάσουν οι καταστάσεις μέχρι ενός σημείου. Μπορεί κατευθείαν να αποκωδικοποιήσει την όλη κατάσταση και να δει τι προχωράει και τι έκανε λάθος». Ακόμη μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αναφέρθηκε στις προτάσεις που έγινε στον πατέρα του για comeback στη τηλεόραση αλλά αρνήθηκε.

«Τα τελευταία τρία χρόνια είχε 5-6 προτάσεις αλλά καμία δεν του έκανε». Κλείνοντας ρωτήθηκε και για το σπίτι που βρισκόταν σε πλειστηριασμό.

«Επειδή είναι νομικής φύσεως και τρέχουν δικαστήρια δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση. Φιλοδοξούμε και προσδοκώ εγώ προσωπικά αίσιο τέλος».