Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέλος η Μαρία Ηλιάκη από το «Πρωινό»- Ποια τα σχέδια για την νέα σεζόν;

Κάποιοι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα καθώς από τον Γενάρη κιόλας έχει αποφασιστεί από το κανάλι του Αμαρουσίου ότι συνεχίζουν ως έχουν και την επόμενη χρονιά.

Για κάποιους άλλους τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα παίζονται… Με δεδομένη την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από το «Πρωινό Σου – Κου» αλλά και τις πρώτες πληροφορίες πως θα κάνει καθημερινό τηλεπαιχνίδι την νέα σεζόν νεότερες εξελίξεις τον θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση για αναβίωση του «Δέστε τους» μαζί με την Μαρία Ηλιάκη στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, σύμφωνα με το nassos blog.

Αν και οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών μετά το τέλος της εκπομπής του Alpha όχι απλά ψυχράθηκαν αλλά πάγωσαν στην κυριολεξία, όσο ήταν μαζί στον «αέρα» η χημεία τους ήταν καλή και είναι γεγονός πως όποια αντίστοιχη εκπομπή σε όποιο κανάλι και αν επιχειρήθηκε («Spata live», «Λόγω Tivis») δεν κατάφερε να πιάσει ούτε τα μισά νούμερα. Ο καθένας λοιπόν από το δίδυμο έχει τους δικούς του λόγους να επαναληφθεί η συνεργασία. Η μεν Ηλιάκη καθώς θεωρείται δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στο «Πρωινό» και θέλει να γίνει και πάλι «πρώτο βιολί» ο δε Μουτσινάς καθώς γνωρίζει πως εάν αυτή η συνεργασία πραγματοποιηθεί θα έχει εκείνος το «πάνω χέρι» κάτι που δεν κατάφερε φέτος να κάνει στο «Πρωινό Σου – Κου». Και σε αυτή την περίπτωση αν το σενάριο προχωρήσει θα μιλάμε γιαlow budget εκπομπή ενώ επίσης όλα θα εξαρτηθούν αν στον ΑΝΤ1 Ελλάδος αποφασίσουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και Τρίτη Κυπριακή σειρά που ετοιμάζεται αυτή την περίοδο στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!