Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Άναψαν τα αίματα» στο Namaste: Η «επίθεση» του Γκάνου και η αμηχανία της Γερμανού (VIDEO)

Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή που θα είχε η εκπομπή «NaMaste» στην οποία ήταν καλεσμένος ο Νάσος Γουμενίδης για να σχολιάσει θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Ο Νίκος Γκάνος για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δείχνει να αδιαφορεί για τους κανόνες τηλεοπτικής συμπεριφοράς, που δεν είναι ίδιοι με αυτούς που έχουμε στις παρέες μας.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο ίδιος είχε γίνει πάλι θέμα συζήτησης για την απρεπή τηλεοπτική συμπεριφορά του όταν δε δίστασε να φέρει σε αμηχανία την ίδια την Ναταλία Γερμανού ζητώντας από τον σκηνοθέτη περισσότερα πλάνα ενώ η εκπομπή ήταν στον «αέρα» .

Τώρα «ξαναχτύπησε». Τι ακριβώς συνέβη σήμερα; Την στιγμή που ο Νάσος Γουμενίδης τελείωσε τον σχολιασμό ενός αποκλειστικού του θέματος, ο Νίκος Γκάνος με τηλεοπτική αγένεια, του «επιτέθηκε» και τον ρώτησε: «Πώς μπορείς και συνυπάρχεις με άτομα για τα οποία έχεις γράψει τόσα αρνητικά σχόλια, στα όρια της κακοήθειας, όπως εμένα, την Χριστίνα και την Έλενα;» για να του απαντήσει η Ναταλία Γερμανού: «Α.. πολύ άνετα νομίζω ο Νάσος».

Φαίνεται πως ο τραγουδιστής-πανελίστας τα είχε «φυλαγμένα» στον Νάσο Γουμενίδη για την κριτική του που μάλλον –τουλάχιστον όπως έδειξε με την συμπεριφορά του- τον έχει ενοχλήσει πολύ, σύμφωνα με το gossip-tv.

Προφανώς επιλέγει να αγνοεί ότι δεν ήταν μόνο ο Νάσος Γουμενίδης και το Nassos Blog που του άσκησε σφοδρή κριτική για την συμπεριφορά του. Οι περισσότεροι -για να μην πούμε όλοι- οι τηλεκριτικοί τα «έχωσαν» στον Γκάνο για τη συμπεριφορά του.

Ο Νίκος Γκάνος μην τηρώντας την ευγένεια που αρμόζει σε έναν οικοδεσπότη, θεώρησε σωστό να «επιτεθεί» on air στον καλεσμένο της εκπομπής και να τον προσβάλλει φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση και αναγκάζοντάς τον να απαντήσει με ανάλογο ύφος.

Από την στιγμή εκείνη και μετά ξεκίνησε ένας μεγάλος διάλογος-διαφωνία μεταξύ όλων των παρουσιαστών αλλά και του Νάσου Γουμενίδη.

Η Ναταλία Γερμανού ήταν φανερά αμήχανη- «παγωμένη», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Γκάνος για αρκετή ώρα είχε πετάξει το ακουστικό από το αυτί του, γεγονός που δείχνει πως από το control του λέγανε πράγματα που μάλλον δεν ήθελε να… ακούσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!