Το Mega κάνει «come back»! Ποιες δύο σειρές κάνουν πρεμιέρα;

H κατάσταση στο Mega φαίνεται πως σταδιακά επανέρχεται προς το καλύτερο. Παλιοί και νέοι μέτοχοι αποφάσισαν προημερόν την από κοινού αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για να αποφευχθεί η πτώχευση του καναλιού. Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό και μέσα από επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

To αγαπημένο Μεγάλο Κανάλι του τηλεοπτικού κοινού λοιπόν, δείχνει αποφασισμένο να κάνει δυναμικό come back, γεγονός που επιβεβαιώνεται με τις πρώτες κινήσεις των ιθυνόντων. Από τα μέσα του Ιουνίου θα δούμε δύο νέες ξένες σειρές από την συχνότητα του Mega, οι οποίες αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Μιλάμε για το Kara Sevda, την φετινή παραγωγή της Τουρκίας που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη γειτονική χώρα. Μια ερωτική ιστορία γεμάτη πάθος και περιπέτεια, η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 21.00 με διπλό επεισόδιο! Από Δευτέρα 13 Ιουνίου θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18.50.

kara sevda

Η late night ζώνη του καναλιού, θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον με την βραβευμένη σειρά Masters of Sex. Η σειρά που θα μας…αναστατώσει έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση και πρόκειται για μία προκλητική ιστορία βασισμένη σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 00:50 και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.